img_9548

Η Ελεάνα, ο Θοδωρής, η Νάντια κι ο Κώστας

O Απόστολος, ο Ορέστης, η Αθηνά, η Νάντια, η Ελεάνα, ο Δημήτρης, ο Κώστας, ο Θοδωρής και η Μαριάνθη είναι η δημιουργική και πάντα κεφάτη, ομάδα της DrinkWorks. Σπάσε τη λέξη στα δύο και δεν θα είναι δύσκολο να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε. Οι «ποτοδουλειές» τoυς συνδέονται άμεσα με τη διασκέδαση και αυτό τους κάνει μια από τις πιο χαρούμενες ομάδες που γνώρισα ποτέ. Έφτασαν στα γραφεία της Popaganda με γιορτινή διάθεση και τρία πακέτα με cocktail, πανέτοιμοι να μας «ποτίσουν» και να μας μιλήσουν για την πρωτοποριακή ιδέα που έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας.

Πριν από 8  χρόνια, ο Απόστολος κι ο Ορέστης ενώ βρίσκονταν σε ένα πάρτι φίλων σε μια ταράτσα, αναρωτήθηκαν πόσο δύσκολο θα ήταν να είχαν εκτός από απλά ποτά, μπύρες και φαγητό και κάποιο κοκτέιλ να απολαύσουν μαζί με τη θέα της Αθήνας. Η σύντομη έρευνά τους έδειξε ότι κανείς μέχρι τότε δεν παρείχε αυτή την υπηρεσία, της τηλεφωνικής δηλαδή παραγγελίας cocktail. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του DIY cocktail delivery, από μια δική τους κοινή επιθυμία που τελικά είχε μεγαλύτερη ανταπόκριση από όσο περίμεναν.


Οι πρωτοποριακές ιδέες στη DrinkWorks δε σταματούν ποτέ! Σήμερα εκτός από τα cocktail kits αναλαμβάνει να δημιουργήσει εταιρικά δώρα κατά παραγγελία, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις bar και cocktail catering για κάθε είδους εκδήλωση – είτε κοινωνική είτε εταιρική, διοργανώνει διαδραστικά σεμινάρια cocktail για εταιρείες και παρέχει υπηρεσίες bar consulting από έμπειρους bartenders. Ακόμα κι εκείνοι που δεν πίνουν αλκοόλ, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν virgin cocktails αλλά και την υπέροχη ζεστή σοκολάτα της DrinkWorks! 

wooden-sparkling-supreme
 
choco

«Θέλοντας να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και κλασικά εταιρικά δώρα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε κάτι  πρωτότυπο που θα προβάλλει παράλληλα με καινοτόμο τρόπο την εταιρική ταυτότητα του πελάτη μας και θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό παραλήπτη αφού τα cocktail gift boxes προϋποθέτουν την δική του συμμετοχή στη διαδικασία παρασκευής του cocktail, της σοκολάτας κλπ. Επίσης χρησιμοποιούμε πάντα 100% ανακυκλώσιμα υλικά στις συσκευασίες μας και επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε με εταιρείες που μοιράζονται την ίδια καινοτόμο διάθεση με μας».

Στο επόμενο πάρτι γενεθλίων ή στην corporate εκδήλωση της εταιρείας σου άφησε την ομάδα της DrinkWorks να αναλάβει τα ποτά. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για την παρασκευή των cocktail, τα οποία θα σερβιριστούν στον χώρο σας, ακόμα κι εάν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές. Ο φορητός εξοπλισμός bar της DrinkWorks σε συνδυασμό με τα Cocktail Jars δημιουργούν την ομορφότερη ατμόσφαιρα σε κάθε είδους εκδήλωση!

15416051_10153852768281377_1982065872_n

 Η DrinkWorks έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στο εταιρικό δώρο. Κι αυτό γιατί το concept είναι πάντα πρωτότυπο, τα υλικά και οι πρώτες ύλες είναι πάντα φρέσκα και ποιοτικά, οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες  και οι συνεργασίες γίνονται πάντα με επώνυμες εταιρείες. «Ακούμε τον πελάτη και τις επιθυμίες του και προσαρμόζουμε τις ιδέες  μας στις δικές του ανάγκες. Ξέρουμε ότι η κρίση έχει επηρεάσει πολύ την αγορά οπότε κι εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να προσφέρουμε ποιότητα στην πιο ανταγωνιστική τιμή». 

img_9411

Η ομάδα της DrinkWorks, είναι μια ομάδα που λόγω της φύσης της δουλειάς της είναι μέσα στα χαμόγελα! Δεν θα έλειπαν λοιπόν και τα αστεία περιστατικά στην δουλειά τους.  Όπως ήταν η παράδοση cocktail kit σε δωμάτιο νοσοκομείου αλλά και η ημέρα που έλαβαν  παραγγελία από την Ινδία (!) για ένα Mojito Cocktail Kit με φρέσκα λάιμ και δυόσμο. «Είμαστε όλοι περίπου στην ίδια ηλικία και γελάμε με τα ίδια αστεία οπότε ακόμα και η καθημερινότητα και το κλίμα στο γραφείο είναι πολύ ευχάριστα».