Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΣΚΑΝΕΡ

Σώματα από χρυσάφι στο Κατμαντού

Στο Κατμαντού, πρωτεύουσα του Νεπάλ, έγινε το εθνικό πρωτάθλημα bodybuilding. Οι διαγωνιζόμενοι και διαγωνιζόμενες είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τους δυσθεώρητους μύες τους, που με τόσο κόπο απόκτησαν, στο κοινό και στους κριτές.
Φωτογραφίες: EPA/NARENDRA SHRESTHA

Το Dharmashree είναι ένα από τα παλαιότερα πρωταθλήματα bodybuilding του Νεπάλ και διοργανώνεται από το γυμναστήριο Nepal Byayam Mandir στην πρωτεύουσα Κατμαντού.

Στο διήμερο πρωτάθλημα που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, συμμετείχαν συνολικά 195 άνδρες και γυναίκες μποντι μπίλντερς από όλο το Νεπάλ. Στο τέλος, νικητής στέφθηκε ο Umesh Rai, ο οποίος κέρδισε ένα εκατομμύριο ρουπίες (περίπου δέκα χιλιάδες ευρώ) μαζί με πολλά δώρα.

Οι αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τους δυνατούς και υπερμεγέθεις μύες τους, που απόκτησαν μετά από σκληρή γυμναστική και αμέτρητες άρσεις βαρών. Δεν λείπει, φυσικά, η συστηματική χρήση χημικών σκευασμάτων και στεροϊδών.

Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, για ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, αλείφουν τα σώματά τους με ειδική self tan βαφή, η οποία είναι αρκετά σκουρόχρωμη και γυαλιστερή. Έτσι:

Το μαύρισμα διαγράφει καλύτερα τους μύες.
Οι ίδιοι φαίνονται πιο αδύνατοι.
Καλύπτουν σημάδια και ατέλειες. Τα σώματά τους λάμπουν εντυπωσιακά, σαν χρυσαφένια, στα φώτα της σκηνής. Οι κριτές θαμπώνονται. Η βαθμολογία μεγαλώνει. Το τρόπαιο είναι πιο κοντά.

Κατμαντού

Αθλητές ποζάρουν κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του διαγωνισμού. Κατμαντού, Νεπάλ, 06 Μαΐου 2022

Ένας μποντι μπιλντερ εφαρμόζει κρέμα μαυρίσματος στο σώμα του πριν διαγωνιστεί. Νεπάλ, 06 Μαΐου 2022

Κατμαντού

Αθλητής απλώνει με ρολό την κρέμα μαυρίσματος στο σώμα του πριν τον πρώτο γύρο. Κατμαντού, Νεπάλ, 06 Μαΐου 2022

Γυναίκα μποντι μπιλντερ δοκιμάζει ένα φρούτο, σε διάλειμμα από τον διαγωνισμό. Κατμαντού, Νεπάλ, 07 Μαΐου 2022

Κατμαντού

Γυναίκες μποντι μπιλντερς ποζάρουν στους κριτές κατά τη διάρκεια του τελευταίου γύρου. Κατμαντού, Νεπάλ, 07 Μαΐου 2022.

Κατμαντού

Οι μποντι μπιλντερς Umesh Rai(α) και Lalit Dhimal (δ), λίγο πριν διαγωνιστούν στον πρώτο γύρο. Ο Umesh Rai, τελικά, αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού και κέρδισε το έπαθλο του ενός εκατομμυρίου ρουπίων. Κατμαντού, Νεπάλ, 06 Μαΐου 2022

Κατμαντού

Οι αθλητές ποζάρουν κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου. Κατμαντού, Νεπάλ, 07 Μαΐου 2022.

Νεπαλέζοι αθλητές ποζάρουν κατά τη διάρκεια του τελευταίου γύρου του Εθνικού Πρωταθλήματος Bodybuilding Dharmashree στο Κατμαντού του Νεπάλ, 07 Μαΐου 2022. Το Dharmashree είναι ένα από τα παλαιότερα πρωταθλήματα bodybuilding του Νεπάλ. EPA/NARENDRA SHRESTHA

Κατμαντού

Ανδρες και γυναίκες μποντι μπιλντερς περιμένουν στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του διαγωνισμού. Κατμαντού, Νεπάλ, 07 Μαΐου 2022.

Ο Umesh Rai, νικητής του 16ου Εθνικού Πρωταθλήματος bodybuilding Dharmashree ποζάρει με το τρόπαιό του. Κατμαντού, Νεπάλ, 07 Μαΐου 2022.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.