Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ

Rippin Mykonos: Μοτοκόντρες με φοντο την «Μικρή Βενετία»…

Δείτε εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες των freestyle θρύλων Ρόμπι Μάντισον και Άαρον Κόλτον να γκαζώνουν, εντός κι εκτός νερού, στο «νησί των ανέμων».

https://www.youtube.com/watch?v=OuDJRQ92vUM&t=3s

Δεν ήταν μια συνηθισμένη μέρα στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου. Όχι ότι έλειπαν οι παραθεριστές σε ημιθερινή ραστώνη, όχι ότι οι κάμερες δε φωτογράφιζαν ως συνήθως πιο γρήγορα από την σκιά τους. Μόνο που αυτή τη φορά η δράση είχε μεταφερθεί από το γραφικό πολύχρωμο κάδρο. Μέσα στη θάλασσα.

Εκεί που σέρφαραν «μοτοσυκλέτες», τραβώντας όλα τα βλέμματα. Γιατί δύο σπουδαίοι εκπρόσωποι της freestyle σκηνής, ο αυστραλός Ρόμπι Μάντισον και ο βρετανός Άαρον Κόλτον βρισκονταν στο νησί φορτώνοντας με τα ακροβατικά τους stunts το καινούριο βίντεο της Red Bull, “Rippin Mykonos” (που βλέπετε παραπάνω)

Το μενού τα είχε όλα: άλματα σε σημεία που ποτέ κανείς δεν είχε φανταστεί, πολλές σούζες και βόλτα με μοτοσυκλέτα… στη θάλασσα. O Μάντισον, έτσι κι αλλιώς είναι γνωστός για τα θρυλικά άλματα με μοτοσυκλέτες που έχει κάνει κατά καιρούς και ιδιαίτερα γνωστός μάλιστα στην Ελλάδα από το ιστορικό άλμα μήκους 85 μέτρων πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου. Μπορείτε να πάρετε μια γέυση από τα κατορθώματά του εδώ.

Αλλά κι ο Κόλτον με τις απίστευτες επιδόσεις του στο street freestyle και το flat track, αποτέλεσε ισότιμο συνοδοιπόρο στα ζογκλερικά που ηλέκτρισαν στις αρχές Μαϊου την πολύβουη Μύκονο.

Ρόμπι Μάντισον

Άαρον Κόλτον

«Περάσαμε φανταστικά. Πάντα απολαμβάνω να περνάω χρόνο με τον Aaron, έχουμε πολλά κοινά. Αυτό το project ξεκίνησε ως μια ιδέα που είχαμε συζητήσει πολλές φορές αλλά χάρη στην ελληνική ομάδα Red Bull – την οποία αγάπησα όταν συνεργαστήκαμε το 2010 στο άλμα πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου – έγινε πραγματικότητα και μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, δηλαδή να καβαλήσουμε σε ένα απίστευτο τεραίν, όπως αυτό της Μυκόνου που αξίζει όλοι κάποια στιγμή να επισκεφτούν», δήλωσε ο Ρόμπι Μάντισον.

Στα εντυπωσιακά άλματα χωρίς ράμπες του “Maddo”, απάντησε με σούζες χωρίς χέρια από τον Colton, τα τρελά burn-outs βρέθηκαν στο ρεπερτόριο και των δύο, ενώ στο τολμηρό surf riding  (οδήγηση της μοτοσυκλέτας χωρίς χέρια, με τον αναβάτη όρθιο στο ρεζερβουάρ)του Κόλτον, ο Μάντισον αντιπαρέβαλλε «σερφ πάνω στη θέλασσα» με την ειδικά τροποποιημένη KTM του! Την οποία είχαμε την ευκαιρία να δούμε, τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη του επίσημη εμφάνισή της στα νερά της Γαλλικής Πολυνησίας. 

«Ήταν φοβερή εμπειρία. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψω στην άλλη άκρη του κόσμου με την οικογένειά μου και να συνεργαστώ με έναν από τους καλύτερους αθλητές freestyle motocross του κόσμου και να δημιουργήσουμε μαζί κάτι το όποιο θα θυμόμαστε για πάντα», δήλωσε ο Άαρον Κόλτον.

Οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδικνύουν περίτρανα…

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.