Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΛΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Οι Χρυσές Επιτυχίες του Ρεμί Γκαγιάρ

Με αφορμή το νέο «τυφλό» βίντεο του διαβόητου φαρσέρ (που θύμισε την υπόθεση των τυφλών οδηγών της Ζακύνθου) μαζέψαμε τις καλύτερες στιγμές του.
Screen Shot 2016-03-21 at 5.43.55 PM

στιγμιότυπο από τη φάρσα “Saving Private Remi Gaillard” (https://www.youtube.com/watch?v=mGaGBbkmMFQ)

Το τελευταίο του βίντεο, στο οποίο υποδύεται τον τυφλό σε διάφορες κατάστασεις (από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου μέχρι τις κυλιόμενες σκάλες ενός εμπορικού) προκαλεί κάποιες αντιδράσεις σε όσους πιστέυουν ότι πολιτική ορθότητα και φάρσα πάνε μαζί. Δείτε το…

https://youtu.be/16k-yhcRNk8

 

Είναι όμως γενική παραδοχή πια ότι ο αξιολάτρευτος φαρσέρ Ρεμί Γκαγιάρ είναι το πιο αστείο πράμα που έχει βγάλει η Γαλλία μετά τον Αστερίξ και τα τακούνια του Νικολά Σαρκοζί για να φαίνεται ψηλότερος. Απέκτησε μεγάλη φήμη όταν ντυμένος σαν παίχτης της Λοριάν δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Γάλλου ΠτΔ της για την κατάκτηση του κυπέλλου Γαλλίας. Από τότε εισβάλει σε πολυκαταστήματα, αθλητικές διοργανώσεις, πλακώνεται με την αστυνομία, προωθεί μια σκληρή αντισπισιστική ατζέντα μεταμφιεζόμενος σε διάφορα ζώα, παρτάρει ξέφρενα και προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων. 

remi-gaillard

αυτός είναι ο Ρεμί Γκαγιάρ

 

Να κι ένα all-time top-10, από εκείνες τις φορές που μας έκανε να γελάσουμε περισσότερο κι από μουντιαλική περιγραφή του Αλέκου Θεοφιλόπουλου…

 

10) Ο Ρεμί και τα ασανσέρ

Αγαπημένο στέκι του Ρεμί είναι τα ασανσέρ, για κάποιους είναι ένα αδιάφορος και εξαιρετικά περιορισμένος χώρος με μόνη αποστολή να τους μεταφέρει μεταξύ ορόφων, για κάποιους άλλους είναι χώρος διασκέδασης, διαμονής και χαλάρωσης.

 

9) Ο Ρεμί και τα Mc Donald’s

Θέλετε να φάτε στα Mc Donald’s αλλά οι τσέπες είναι πιο άδειες κι από ελληνική τράπεζα; Μην ανησυχείτε, ο Ρεμί έχει τον τρόπο και τον μοιράζεται μαζί σας.

 

8) Ο Ρεμί και το βόλεϊ

Κατά καιρούς ο Ρεμί έχει εισβάλλει σε ματς σχεδόν κάθε αθλήματος. Εδώ είναι μια από τις καλύτερες «εισβολές» αφού άργησαν πολύ να τον πάρουν χαμπάρι έχοντας προλάβει να ψάλει τη Μασσαλιώτιδα με απαράμιλλο πατριωτικό πάθος. Bonus: Η ομάδα που αντιμετωπίζει η Γαλλία είναι η Ελλάδα οπότε έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε παλιές δόξες του ελληνικού βόλεϊ.

 

7) Ο Ρεμί και η αστυνομία

Η σχέση του Ρεμί με την αστυνομία είναι μια σχέση αγάπης και μίσους. Αυτός αγαπά την αστυνομία και θέλει να παίξει μαζί τους, αυτοί όμως είναι ξενέρωτοι και δε θέλουν. Εδώ ένα best of από τις διάφορες εμπειρίες του με τα σώματα ασφαλείας.

 

6) Ο Ρεμί και το Tour de France

Το Tour de France δεν είναι ένας ακόμα ποδηλατικός αγώνας, είναι ο κορυφαίος ποδηλατικός αγώνας και ο Ρεμί προσφέρει στους ερασιτέχνες ποδηλάτες την αίσθηση της συμμετοχής στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός.

 

5) Ο Ρεμί και το Mario Kart

Όλοι κάποτε έχουμε αναρωτηθεί πως θα ήταν αν οδηγούσαμε εκεί έξω όπως όταν παίζουμε κάποιο video game με αυτοκίνητα. Ο Ρεμί μας σκέφτεται και φέρνει το Mario Kart στους δημόσιους δρόμους.

 

4) Ο Ρεμί και το περιστέρι

Μισείτε κι εσείς όταν κάποιο περιστέρι σας κουτσουλά το φρεσκοπλυμένο αμάξι σας; Σκεφτείτε πως είναι να το κουτσουλά ένα περιστέρι ύψους 2 μέτρων.
 

3) Ο Ρεμί και το δέκαθλο

Εκτός από τρομερά ευρηματικό χιούμορ ο Ρεμί έχει και καλή φυσική κατάσταση που τον βοηθά να πείθει στις φάρσες αθλητικού περιεχομένου. Εδώ καταπιάνεται με το δέκαθλο και αποδεικνύει ότι θα μπορούσε να είναι ένας ολοκληρωμένος αθλητής αν δεν αφοσιωνόταν στις φάρσες.
 

2) Ο Ρεμί και το  Pac Man

O Ρεμί βγάζει το δημοφιλές video game Pac Man από τα στενά όρια των δυο διαστάσεων και μας το δίνει τρισδιάστατο, με σάρκα και οστά σε ένα ανελέητο κυνηγητό με το μοχθηρά φαντάσματα μέσα σε σούπερ μάρκετ, γήπεδα γκολφ και μπιλιαρδάδικα.
 

1) Ο Ρεμί κάνει πάρτι σε κατάστημα με είδη για πάρτι

Ο Ρεμί έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα λογοπαίγνια και τα χρησιμοποιεί σαν αφορμή για διάφορες φάρσες. Εδώ «μπερδεύεται» και νομίζει πως ένα κατάστημα με είδη για πάρτι μπορεί να φιλοξενήσει και τη διοργάνωση πάρτι.
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.