Κάποιος σοφός είχε κάποτε πει ότι χρειάζεται μια επιπλέον μέρα ανάμεσα στο Σάββατο και την Κυριακή. Αν γινόταν το θαύμα και βρισκόταν αυτή η επιπλέον ημέρα, ίσως να μην σε έπιαναν αυτά τα περίφημα Sunday afternoon blues. Ξέρεις εκείνη η μελαγχολία που σε πιάνει όταν γυρνάς από την κυριακάτικη βόλτα και συνειδητοποιείς πως σε λίγες ώρες ξεκινά και πάλι η εβδομάδα και οι υποχρεώσεις.

Είναι γεγονός λοιπόν, πως η Δευτέρα δεν έχει και πολλούς θαυμαστές και πως θα μπορούσε άλλωστε; Σε ποιον αρέσει να ξυπνάει από τις εφτά; Ποιός θέλει να στριμωχτεί σε ένα βαγόνι μετρό ή να κολλήσει στην κίνηση της λεωφόρου Κηφισίας; Ποιός περνά οχτώ ώρες πίσω από μια οθόνη υπολογιστή και δεν ανυπομονεί να πάει πέντε η ώρα; Υπάρχει όμως τρόπος να γίνει η Δευτέρα λιγότερο μισητή; Μάλλον ναι.

Η Popaganda έκατσε, έψαξε και έφτιαξε μια λίστα με όλα αυτά που θα έκαναν την πρώτη μέρα της εβδομάδας να μην νοιάζει βουνό:

  • Να ανοίγεις τις κουρτίνες και η Δευτέρα σου να είναι από εκείνες που ξεχειλίζουν ήλιο και φως (ευτυχώς στην Ελλάδα έχουμε πολλές τέτοιες).
  • Να έχει ήδη ζεστό νερό στο ντουζ.
  • Να πηγαίνεις στο γραφείο και να λείπει το αφεντικό.
  • Ο πρώτος καπουτσίνο της ημέρας να είναι κερασμένος.
  • Να σου πουν να φύγεις νωρίτερα από τη δουλειά.
  • Να σου έρθει ένα μήνυμα στο κινητό που να σου λέει ότι έχεις δωρεάν GB για να σερφάρεις στο ίντερνετ.
  • Να σου στέλνουν memes οι φίλοι σου στην κοινή σας συνομιλία.

Για το αφεντικό και το ζεστό νερό δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για σένα, για τον ήλιο θα φροντίσει η Ελλάδα και για τα memes οι κολλητοί. Τον κερασμένο καφέ και τα δωρεάν GB όμως, μπορείτε να τα αποκτήσετε κυνηγώντας flames και εξαργυρώνταντάς τα μέσα από το ανανεωμένο myF2G app.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι κάθε κίνησή σου, θα σου χαρίζει flames, δηλαδή πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις σε συμμετοχές στο myF2G app, οι οποίες οδηγούν σε απίθανα δώρα. Γιατί, μπορεί η Δευτέρα να αποκτήσει άλλο νόημα όταν πηγαίνοντας στην δουλειά , «κάνεις βόλτες» στο ίνσταγκραμ, χωρίς να αγχωθείς αν θα σου τελειώσουν τα δεδομένα ή όταν ο καφές σου έρθει κερασμένος στο γραφείο, γίνεται όμως ακόμα πιο συναρπαστική αν ξέρεις ότι μπήκες στην κλήρωση για ένα καινούριο αυτοκίνητο. Και δεν θα παλέψεις μόνο την Δευτέρα με όλα αυτά τα δώρα, αλλά και ολόκληρο τον μήνα, αφού μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει το ταξίδι για δυο που δίνει αυτό το μήνα το Flames2Go από το F2G.

Γι’ αυτό λοιπόν, τινάξε το πάπλωμα από πάνω σου, ντύσου και ξεκίνα την εβδομάδα με όρεξη. Τώρα δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες, μόνο δώρα…

Ανακάλυψε όλα τα δώρα του Flames2Go εδώ, και για να τα διεκδικήσεις κατέβασε το app για iOS εδώ και για Android εδώ.