Κριός

Kάποια στιγμή γύρω στις 2 του μήνα νιώθεις ότι τα πράγματα μπαίνουν κάπως σε μια σειρά μέσα σου. Αρκετές πληροφορίες, ίσως σε σχέση με τη δουλειά ή την προσωπική ή οικογενειακή σου ζωή μπορεί να μην σου έδιναν την ευκαιρία να οργανώσεις τη σκέψη σου, κάτι που φαίνεται πολύ απαραίτητο αυτό το διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι αν έχεις μπροστά σου καλά πράγματα, αλλά φαίνονται όλα χαοτικά λόγω του ότι δεν υπάρχει χρόνος να χαλαρώσεις, δεν μπορείς ούτε να τα δεις ούτε να τα απολαύσεις όσο θα ήθελες. Η πανσέληνος όμως σου δίνει χρόνο ηρεμίας και την ευκαιρία να δεις και να εκτιμήσεις αυτά που έχεις.

Μπορεί να αποκαλύπτει και μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Επίσης η Αφροδίτη από τις 6 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σημαίνει έρωτας και δημιουργικότητα. Λάμπεις, Κριέ μου και οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Κάπου γύρω στις 9 οι τόνοι πέφτουν κάπως με τον κυβερνήτη σου να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και μάλιστα στο ζώδιό σου.

Μπορεί να μην νιώθεις ότι σφύζεις από ενέργεια, όμως έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω, να χαλαρώσεις περισσότερο και να απολαύσεις, όπως λέγαμε πριν, αυτά που έχεις.

Η νέα Σελήνη στις 17 πάντως είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, να οργανώσεις την καθημερινότητά σου ή / και να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό έργο. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος