Κριός

Ο Νοέμβριος είναι ένας εντελώς διαφορετικός μήνας σε σχέση με τον Οκτώβριο και πολλά πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Πρώτα από όλα ο Ερμής, από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα πάλι και θα μπουν σε μια τάξη η επικοινωνία, οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Θα μπορείς να μιλάς χωρίς να φοβάσαι ότι η ερμηνεία των όσων λες θα είναι εντελώς άκυρη.

Επίσης, θα μπορείς να γνωρίζεις ανθρώπους βλέποντας μια κάποια προοπτική μπροστά σου, δίχως δηλαδή να είναι απαραίτητα προδιαγεγραμμένο το αδιέξοδο. Η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα στις 12 λειτουργεί εξαιρετικά για τον επαγγελματικό τομέα για αυτό προετοίμασε τις αλλαγές που θέλεις.

Ένα άλλο καλό αγκάθι του Οκτωβρίου ήταν ότι εκτός από τον Ερμή, ανάδρομος ήταν και ο Άρης – ο κυβερνήτης σου. Από τις 14 θα κινείται κι αυτός ορθόδρομα στο ζώδιό σου μάλιστα και την ενέργεια που θα νιώθεις αξίζεις να την αξιοποιήσεις με κάποιο τρόπο.

Στις 15 η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό και θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα πιθανώς στα οικονομικά. Ίσως όμως μάθεις να μοιράζεσαι περισσότερα πράγματα με κάποιο πρόσωπο, μπορεί δηλαδή να αφορά και μια συναισθηματική σχέση αυτή η Σελήνη.

Εξάλλου μέχρι τις 21 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα των συνεργασιών και τον μακροχρόνιων σχέσεων. Από τις 21 θα δώσει μια ώθηση στα οικονομικά σου. Στις 30 η έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους ολοκληρώνει μια συμφωνία, φέρνει μια σημαντική γνωριμία, προμηνύει μια νέα αρχή.                                                                                       

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος