Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

Αγόρια, το trimming δεν είναι μόνο για τα γένια.

H Λίνα Ρόκου αναρωτιέται: «Γιατί εγώ γυαλί κι εσύ μπούκλα το μαλλί;»
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
Η συντακτική ομάδα της Popaganda γκρινιάζει για τα first world problems τούτης της μάταιης ζωής.
popaganda_kytio_trimming1

Τρίχες. Πολλές τρίχες. Κυρίως στα ανδρικά πρόσωπα, αλλά όχι μόνο. Κι αφού πολλοί από εσάς έχετε πια μπει στη λογική να φροντίζετε τα γένια σας καλό είναι να επεκταθείτε και σε άλλες περιοχές, κάπως πιο απόκρυφες. Το ζητάμε με κάθε δικαίωμα, αφού εμείς έχουμε αποψιλώσει ολόκληρα στρέμματα με ολέθριες συνέπειες για την παγκόσμια πανίδα. Και για να μιλήσω με επιστημονικά δεδομένα: «Η αποτρίχωση του εφηβαίου έχει οδηγήσει σε εντυπωσιακή μείωση των πληθυσμών της ψείρας του εφηβαίου», τονίζει ο Ίαν Μπέργκες, εντομολόγος της εταιρείας Insect Research & Development στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας.

Όμως, αγαπημένα μας αγόρια, πάλι εμείς τραβάμε τα ζόρια όταν η αισθητικός τραβάει το κερί και το ουρλιαχτό μας ακούγεται μέχρι τον Ταΰγετο. Πόνος, δράμα, οδυρμός και η ατάκα «και το μπικίνι τέλειο κορίτσια» να επαναλαμβάνεται σαν echo στους πιο σκοτεινούς μας εφιάλτες.

Εσείς πάλι; Πάνω που κατεβαίνει το σλιπάκι/μποξεράκι και είμαστε έτοιμες με περισσό ζήλο να επιδοθούμε σε μια περιποιημένη πεολειχία τότε τσουυυυυπ «δεσποινίς, έχετε ένα θάμνο στο μάτι σας». Θα μου πεις η λαϊκή σοφία έχει δώσει ήδη την ετυμηγορία της καθώς «της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες» αλλά παιδιά στην Ελλάδα είμαστε, μια τάση στην τριχοφυΐα παραπάνω υπάρχει, ας μην δίνετε λαβές για κακεντρεχή σχόλια. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να λάμψει η αλήθεια, ειδικά αν σας συμφέρει.

Τι χρειάζεται λοιπόν; Σύντομες οδηγίες για να γίνει σωστά κι αναίμακτα η δουλειά και να χαρούμε όλοι:

  1. Αφού καθαρίστε καλά την περιοχή απλώστε ταλκ για να απορροφήσει τα όποια υπολείμματα υγρασίας.
  2. Τραβήξτε προσεκτικά το δέρμα για να τεντώσει όσο το δυνατό περισσότερο προκειμένου να μην κοπείτε από την κουρευτική και στη συνέχεια τριμάρετε την περιοχή. Η μηχανή καλό είναι να σχηματίζει γωνία 45 μοιρών για να τριμάρετε όση μεγαλύτερη έκταση γίνεται.
  3. Η περισσότερη δουλειά έχει πια γίνει. Βάλτε την επίπεδη κεφαλή στην ξυριστική και απομακρύνετε τις κοντές τρίχες. Μην ξεχνάτε να τραβάτε προσεκτικά το δέρμα για να μην τραυματιστείτε (άουτς).
  4. Απλώστε ενυδατικό γαλάκτωμα χωρίς αλκοόλ. Είστε τζιτζί.

Και τώρα που τελειώσατε ωραία αίσθηση δεν έχει; Για το καλό σας το λέμε βρε παιδιά. Εμείς σας αγαπάμε και με τρίχες και χωρίς, σας ποθούμε όμως περισσότερο όταν είστε περιποιημένοι.

Άλλωστε μη νομίζετε, υπάρχει λόγος που η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και η Παγκόσμια Ημέρα Πεολειχίας συμπίπτουν. Σε καμία από τις περιπτώσεις δεν θέλουμε να πετύχουμε τρίχα.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.