Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.09.2024

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον φαντασιώνεται το λιντσάρισμα της Μέγκαν Μαρκλ σε άρθρο του στη “The Sun”

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ακραία ρητορική του Βρετανού παρουσιαστή για τη Δούκισσα του Σάσσεξ.
Ο Τζέρεμι Κλάρκσον φαντασιώνεται το λιντσάρισμα της Μέγκαν Μαρκλ σε άρθρο του στη “The Sun”

Σφοδρές αντιδράσεις και έντονη κατακραυγή έχει προκαλέσει μια στήλη του Βρετανού παρουσιαστή, δημοσιογράφου και συγγραφέα Τζέρεμι Κλάρκσον στη ταμπλόιντ εφημερίδα “The Sun” σχετικά με τη Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να τον χαρακτηρίζουν «κακό», «φρικτό» και «κακοποιητικό».

Στο εν λόγω άρθρο για την εφημερίδα που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, ο Κλάρκσον έγραψε ότι μισούσε τη Μέγκαν «σε κυτταρικό επίπεδο». Είπε ότι «ονειρευόταν τη μέρα που θα την αναγκάσουν να περπατήσει γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Μεγάλη Βρετανία ενώ τα πλήθη θα φωνάζουν «ντροπή» και της ρίχνουν… σβώλους περιττωμάτων».

Και πρόσθεσε: «Όλοι όσοι είναι στην ηλικία μου σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο».

Τα ακραία αυτά σχόλια προκάλεσαν ευρεία καταδίκη, όπως είναι φυσικό. Ο κωμικός Τζον Μπίσοπ έγραψε στο Twitter ότι τα σχόλια ήταν μια «κατάφωρη έκκληση για υποκίνηση βίας σε μια γυναίκα».

Η κόρη του Κλάρκσον, Έμιλυ, που παρουσιάζει το podcast “Should I Delete That?”, επαινέθηκε από πολλούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια ανάρτηση στο Instagram που έλεγε: «Θέλω να καταστήσω πολύ σαφές ότι αντιστέκομαι σε όλα όσα είπε ο μπαμπάς μου για τη Μέγκαν Μαρκλ και εξακολουθώ να υποστηρίζω αυτούς που στοχοποιούνται στο διαδικτυακό μίσος. ”

Ο Χάρι και η Μέγκαν μίλησαν πρόσφατα για τη ζωή ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα καθήκοντά και τα προνόμια της αριστοκρατίας, σε μια ντοκιμαντέρ του Netflix. Οι τελευταίες δόσεις της εκπομπής κυκλοφόρησαν την Πέμπτη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Saint Hoax (@sainthoax)

Με πληροφορίες από Guardian

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.