Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
31.03.2023

TripInView: Η πρώτη στον κόσμο «οπτική ταξιδιωτική πλατφόρμα» είναι ελληνική

Το ελληνικό οπτικό ταξιδιωτικό website λειτουργεί με βάση μια κεντρική ιδέα: την παρουσίαση καλοκαιρινών προορισμών και προορισμών διακοπών της Μεσογείου σε βίντεο και φωτογραφίες από ελικόπτερο.
TripInView: Η πρώτη στον κόσμο «οπτική ταξιδιωτική πλατφόρμα» είναι ελληνική

Καθώς «η Μεσόγειος είναι το μέρος όπου κάνει διακοπές το 44% των καλοκαιρινών ταξιδιωτών», ο Αχιλλέας Χατζηνίκος σχεδίασε και δημιούργησε την διαδικτυακή πλατφόρμα TripInView, η οποία θα μας ταξιδεύει οπτικά σε διάφορους Μεσογειακούς προορισμούς!

Η λήψη αυτού του οπτικοακουστικού υλικού έχει γίνει «μέτρο προς μέτρο σε βίντεο και φωτογραφίες συγχρονισμένα και γεωδαιτημένα», εξηγεί ο κ. Χατζηνίκος στο Πρακτορείο FM και στην εκπομπή ‘Με τα Χίλια’. Για τη δε δημιουργία αυτής της σύγχρονης απεικόνισης των μεσογειακών ακτών χρειάστηκε η λήψη «800 χιλιάδων αεροφωτογραφιών και 300 ωρών βίντεο από τον ίδιο φωτογράφο και τον ίδιο κάμεραμαν, μέσα σε ελικόπτερο». ‘Ολο αυτό το υλικό είναι συγχρονισμένο, αφού οι φωτογραφίες είναι συνδεδεμένες με το βίντεο που θα δει ο επίδοξος ταξιδιώτης ανά πάσα στιγμή.

Για τη δημιουργία του TripInView έγινε από την ελληνική εταιρεία η λήψη του υλικού από επανδρωμένο ελικόπτερο πάνω από τις ακτογραμμές «της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Μάλτας, της Ελλάδας και της Τουρκίας» ενώ πέρα από την υψηλή ποιότητα και την πλήρη κάλυψη οπτικά των γεωγραφικών αυτών χώρων το μεγάλο όπλο της μοναδικής αυτής ελληνικής διαδικτυακής υπηρεσίας είναι η ποιότητα και η ομοιογένεια: «Χωρίς να παραλείπουμε ούτε ένα μέτρο φωτογραφίζουμε και βιντεοσκοπούμε την ακτογραμμή και όλο το οπτικό υπερθέαμα το παρέχουμε δωρεάν στο Ίντερνετ για να δει όλος ο κόσμος πως είναι τα μέρη στα οποία θέλει να πάει διακοπές» σημειώνει ο κ. Χατζηνίκος.

Η υπηρεσία παρέχεται χωρίς συνδρομές ή κάποιου τύπου εγγραφή.

Το επόμενο στάδιο στην εξέλιξη του ελληνικού TripInView.com είναι πέρα από τις ακτογραμμές της ευρωπαϊκής Μεσογείου μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια να παρουσιάζεται με τον ίδιο τρόπο όλη η Γη, σαν ένα «πολύ πιο λεπτομερές Google Earth».

Η πλατφόρμα διατίθεται σε web, σε web mobile, σε IOS app και σε Android app.

trip4_227y
trip-2_th87
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.