Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.09.2021

«Σε ποιο σημείο σταματάει η ατομική ευθύνη και που αρχίζει η κρατική;» αναρωτιέται η Σοφία Κουρτίδου [ΒΙΝΤΕΟ]

Τον ανεπαρκή κρατικό σχεδιασμό γύρω από την αντιμετώπιση της πανδημίας, ανέδειξε και στηλίτευσε η γνωστή καλλιτέχνης, με βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τον ανεπαρκή κρατικό σχεδιασμό γύρω από την αντιμετώπιση της πανδημίας, ανέδειξε και στηλίτευσε η Σοφία Κουρτίδου με βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η γνωστή καλλιτέχνης ανέφερε πως εμφάνισε πρόσφατα ύποπτα συμπτώματα, για αυτό και απευθύνθηκε στην Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ στο Σύνταγμα, όπου, όπως η ίδια κατήγγειλε ήταν αδύνατον να τηρηθούν οι αποστάσεις, ανάμεσα στους πολλούς ανθρώπους που βρίσκονταν στην αναμονή για να κάνουν rapid test, εντός του κλειστού χώρου του μετρό.

Συνεχίζοντας, η τραγουδίστρια μίλησε για τις ελλείψεις του ΕΣΥ σε υγειονομικό προσωπικό και υποδομές, με αφορμή το παράδειγμα του Ευαγγελισμού τον οποίον επισκέφθηκε ούτως ώστε να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, για να καταλήξει τελικά στα αναπόφευκτα λάθη που μπορούν να γίνουν υπό τις υφιστάμενες συνθήκες. Σημειώνεται τέλος, ότι η Σοφία Κουρτίσου, τόνισε ότι οι υγειονομικοί κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sofiakourtidou (@sofiakourtidou)

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.