Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
22.07.2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Πάρτι-υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά της, αλλά χωρίς τον Μπεν Άφλεκ

Απών ο σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ από το πάρτι της σταρ, ενόψει των 55ων γενεθλίων της, στις 24 Ιουλίου.
Τζένιφερ Λόπεζ: Πάρτι-υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά της, αλλά χωρίς τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) διοργάνωσε ένα πάρτι με θέμα το Bridgerton ενόψει των 55ων γενεθλίων της στις 24 Ιουλίου. Στο πλευρό της η οικογένεια και στενοί της φίλοι ενώ απών ήταν ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck).

Όπως αναφέρει το People, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εργαζόμενους να ετοιμάζουν την εκδήλωση, ενώ έξω από τον χώρο που γίνονταν το πάρτι ήταν μία άμαξα με άλογο, παρκαδόροι, άνδρες ασφαλείας και σερβιτόροι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η μητέρα της, Γουαδελούπη Λόπεζ (Guadalupe Rodríguez) ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα με λευκές δαντελένιες λεπτομέρειες, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και η Συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «The Mother» του Netflix, Λούσι Πάεζ (Lucy Paez).

Η Λόπεζ γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και το όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια. Σε νεαρή ηλικία έφυγε από το πατρικό της και συμμετείχε ως χορεύτρια σε συναυλίες της Τζάνετ Τζάκσον. Παρά τις δυσκολίες ο χορός της άνοιξε το δρόμο για την υποκριτική και το τραγούδι και έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες σταρ της Αμερικής. Ο πρώτο της μεγάλος ρόλος ήταν στην εφηβική σειρά «In Living Color» με τον Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey).

Φέτος τα γενέθλια βρίσκουν την Λατίνα σταρ στα Χάμπτονς καθώς συνεχίζει να περνάει το καλοκαίρι της εκεί και να απολαμβάνει τα ψώνια και το χρόνο της με την κόρη του Άφλεκ, Βάιολετ.

Πριν από το πάρτι η Λόπεζ μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας ότι «θα είναι μια σπουδαία μέρα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Όπως δήλωσε πηγή στο PEOPLE, ο ‘Αφλεκ δεν ήταν στη γιορτή ενώ μία ημέρα νωρίτερα εθεάθη να οδηγεί μόνος του στο Λος ‘Αντζελες φορώντας, ωστόσο, τη βέρα του.

Το ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, σύμφωνα με το Page Six και δεν έχει απαντήσει στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.