Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
28.07.2021

O Φοίβος Δεληβοριάς στο Σταυρό του Νότου

Για δύο μόνο εμφανίσεις.

Save the dates: 18 και 25 Απριλίου, ο Φοίβος Δεληβοριάς θα μεταφέρει το πανηγυρικό κλίμα του «Μπάσταρδου Γιου» (που τόσες μέρες τίγκαρε το πειραιώτικο Pass Port) στο Σταυρό του Νότου. Ιδού πως το θέτει ο ίδιος

O Φοίβος Δεληβοριάς καλεί τους φίλους και την ευρύτερη μουσική οικογένειά του στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου» για δύο Σάββατα, 18 και 25 Απριλίου, σε δύο μοναδικά, ανοιξιάτικα πάρτυ «γενεθλίων» στα οποία είναι έτοιμος να κάνει μια μεγάλη -και επώδυνη γι’αυτόν- αποκάλυψη: είναι ο «Μπάσταρδος Γιος»!

Μετά από 25 χρόνια μουσικής αυτοβιογραφίας, ο τραγουδοποιός -παρέα με μια μπάντα τεσσάρων μουσικών που το DNA τους χάνεται στα βάθη του χρόνου- ανακατεύει τις ιστορίες του, τις επιρροές του, ρεμιξάρει τις αναμνήσεις του και μπασταρδεύει τον ήχο του, ξανασυναντιέται με «Εκείνη», με την «Κική», τον «Σκύλο στο Κολωνάκι», αλλά παρουσιάζει και ολοκαίνουργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια, για να φανεί πεντακάθαρα πως «η ζωή μόνο έτσι είναι ωραία», όταν την αγαπάς..

SaturdayNight Φοίβος λοιπόν, για δυο μοναδικά βράδια και –ως γνωστόν, μετά το τέλος του κυρίως προγράμματος, ο Δεληβοριάς γίνεται Ντελιβεράς και εκτελεί παραγγελίες ως τον πρωϊνό καφέ της Κυριακής!

Μαζί του οι ένδοξοι μπάσταρδοι:
Κωστής Χριστοδούλου – πλήκτρα
Σωτήρης Ντούβας – τύμπανα
YoelSoto – μπάσο
Γιάννης Πουπούλης – κιθάρες, ούτι

Διαβάστε: 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς εξηγεί στη Λίνα Ρόκου γιατί αισθάνεται μπάσταρδος γιος και πόσο πολύ τον έχει σημαδέψει το «Επιστροφή στο μέλλον».

και

Τα 20 καλύτερα τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά (μέχρι τώρα).

 
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.