Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
16.06.2021

Η Σάλμα Χάγιεκ κάνει το χορευτικό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ξεσηκώνει το ίντερνετ [ΒΙΝΤΕΟ]

Τις απίστευτες χορευτικές της ικανότητες έδειξε η Μεξικανή σταρ.

Η διάσημη ηθοποιός- που πρόσφατα αποκάλυψε ότι πέρασε κορωνοϊό και μάλιστα χρειάστηκε και οξυγόνο – μοιράστηκε ένα βίντεο κλιπ στον λογαριασμό της στο Instagram όπου δείχνει την ίδια και ένα πλήθος χορευτών να εκτελούν μία χορογραφία υπό τους ήχους του τραγουδιού της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «Baby One More Time». Η επιτυχία του 1998 εμφανίζεται στην επερχόμενη ταινία της Σάλμα Χάγιεκ ενώ κυκλοφορεί ένα trend χορού, με τον τίτλο #HitmansChallenge και το οποίο περιλαμβάνει ανθρώπους που χορεύουν μαζί τις εμβληματικές κινήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της.

Η Σάλμα Χάγιεκ, που μας έχει συνηθίσει με ρούχα σχεδιαστών ή μαγιό (μια ματιά στη σελίδα της στο Instagram θα σας πείσει για του λόγου το αληθές), είναι ντυμένη τελείως απλά, με ένα μαύρο T-shirt, μια μαύρη φόρμα και sneakers.

Οι δεξιότητες πάντως, της διάσημης ηθοποιού στο χορό είναι εξαιρετικά εντυπωσιακές, όπως μπορεί να δει κανείς από το σύντομο βίντεο και καταφέρνει να εκτελέσει ακόμη και μερικές από τις κλασικές κινήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Δείξε μου το δικό σου #hitmanchallenge μωρό μου» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, προσθέτοντας: «Θα παρακολουθώ».

Φυσικά, οι θαυμαστές της έσπευσαν να επαινέσουν τις χορευτικές της φιγούρες με κάποιον να γράφει: «Αυτό το γύρισμα με το πόδι στο τέλος!» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Το λατρεύω!».

Η Σάλμα Χάγιεκ, που μας έχει συνηθίσει με ρούχα σχεδιαστών ή μαγιό (μια ματιά στη σελίδα της στο Instagram θα σας πείσει για του λόγου το αληθές), είναι ντυμένη τελείως απλά, με ένα μαύρο T-shirt, μια μαύρη φόρμα και sneakers. Άψογη εκτέλεση του χορευτικού της Μπρίτνεϊ Σπίαρς Οι δεξιότητες πάντως, της διάσημης ηθοποιού στο χορό είναι εξαιρετικά εντυπωσιακές, όπως μπορεί να δει κανείς από το σύντομο βίντεο και καταφέρνει να εκτελέσει ακόμη και μερικές από τις κλασικές κινήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Δείξε μου το δικό σου #hitmanchallenge μωρό μου» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, προσθέτοντας: «Θα παρακολουθώ». Φυσικά, οι θαυμαστές της έσπευσαν να επαινέσουν τις χορευτικές της φιγούρες με κάποιον να γράφει: «Αυτό το γύρισμα με το πόδι στο τέλος!» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Το λατρεύω!».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.