Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.12.2023

Λάρισα: Τα ΜΑΤ απέναντι στους πλημμυροπαθείς που εκφράζουν την οργή τους [VIDEO – ΦΩΤΟ]

Φαντάζει τουλάχιστον παράδοξο αλλά διμοιρίες των ΜΑΤ βρέθηκαν μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, απέναντι σε κόσμο που διαμαρτύρεται.
Λάρισα: Τα ΜΑΤ απέναντι στους πλημμυροπαθείς που εκφράζουν την οργή τους [VIDEO – ΦΩΤΟ]

Την ώρα που η Λάρισα πνίγεται, και οι κάτοικοι δίνουν τη μάχη για να σώσουν τα σπίτια τους, ο κρατικός μηχανισμός δείχνει για άλλη μια φορά την επιλεκτικότητά του.

Διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας απέναντι στο λαό της πόλης που εκφράζει την οργή του για τα όσα ζει αυτές τις μέρες.

«Βούλιαξε η Λάρισα μέσα στη βροχή, και φέρανε τα ΜΑΤ για καταστολή» και «Αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές» φώναξαν οι διαδηλωτές, σύμφωνα με το 902.gr.

Συγκεντρωμένοι, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι μαζικών φορέων ζήτησαν να δουν τον περιφερειάρχη και τους αρμόδιους και τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν.

Μάλιστα τα ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο να απαγορέψουν την είσοδο στο κτίριο της Περιφέρειας στον Ζήση Γκαραλιάκο, περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και αναπληρωματικό μέλος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

(Photos: ©902.gr)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.