Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
13.11.2023

Ιωάννινα: Προανάκριση για το θάνατο 20χρονης που διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση του θανάτου 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Ιωάννινα: Προανάκριση για το θάνατο 20χρονης που διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα

Έχασε τη ζωή της μια 20χρονη κοπέλα, που μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το eripuspost.gr, η νεαρή φοιτήτρια, με καταγωγή από τη Χίο, εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα.

Η κατάστασή της ωστόσο αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.

Σήμερα Τετάρτη και κατά την διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Σύμφωνα με το eripuspost.gr η κοπέλα, που φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Η εντολή για την Προκαταρκτική που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της ενώ αναμένεται και το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το 20χρονο κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.