Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
12.08.2022

Mega Trash: Φόρος τιμής στην “αισθητική των ερειπίων”

O Luca de Salvia και o Coxx Ceramics εμπνέονται από τη σημειολογία των σκουπιδιών σε μια κοινή έκθεση, στο project space του βιβλιοπωλείου Hyper Hypo.
Mega Trash: Φόρος τιμής στην “αισθητική των ερειπίων”

O Luca de Salvia και o Coxx Ceramics εμπνέονται από τη σημειολογία των σκουπιδιών και παρουσιάζουν εικαστικά έργα μεικτής τεχνικής και κεραμικά σε μια κοινή έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στο project space του βιβλιοπωλείου Hyper Hypo στην οδό Βορέου 10, στο κέντρο της Αθήνας. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα.

Ο Luca de Salvia, που συγχρόνως επιμελείται την έκθεση, αναφέρει: «Πρόκειται για μια σειρά 6 ζωγραφικών έργων που απεικονίζουν σύγχρονα σκουπίδια στο δρόμο. Αποτελούν φόρο τιμής στην “αισθητική των ερειπίων”, που σημαίνει ότι τα σκουπίδια προδίδουν την ιστορία τους μέσα από τη φθορά τους». Ως πρώην γραφίστας σε διαφημιστικές εταιρείες, ο Luca ανέπτυξε μια σχέση αγάπης και μίσους για τον σύγχρονο καταναλωτισμό, και αυτό διερευνά μέσα από αυτή την έκθεση.

Από την πλευρά του ο Coxx Ceramics αναφέρει: «Χρησιμοποίησα ένα παλιό, χρησιμοποιημένο και σχεδόν κατεστραμμένο ζευγάρι Nike Air Max για να φτιάξω μια σειρά από ζωγραφισμένα κεραμικά αντικείμενα. Οι φόρμες που προέκυψαν από την μετάβαση του αντικείμενου από καινούριο παπούτσι σε σκουπίδι με ενέπνευσαν για την δημιουργία των κεραμικών».

Η έκθεση MEGA TRASH θα διαρκέσει έως το τέλος Αυγούστου στις μέρες και ώρες λειτουργίας του Hyper Hypo. 

Luca de Salvia & Coxx Ceramics – MEGA TRASH
7/7-31/8/2022
Hyper Hypo, Βορέου 10, Αθήνα, τηλ. 211 7359628

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.