Το εστιατόριο CTC γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του με μια μεγάλη γαστρονομική βραδιά
Το εστιατόριο CTC, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, γιορτάζει στις 24 Απριλίου 2017 τα δύο χρόνια λειτουργίας του με μια μεγάλη γαστρονομική βραδιά. Ένα pop up restaurant μόνο για μια βραδιά. 5 νέοι Έλληνες σεφ ενώνουν το πάθος τους και την αγάπη τους για το φαγητό, σε ένα εορταστικό μενού και σε μια βραδιά που στοχεύει να σας οδηγήσει στην πεμπτουσία της μαγειρικής τέχνης.
Γιώργος Παπαζαχαρίας: Είναι ο σεφ πίσω από τους μεγαλύτερους σεφ αφού δουλεύει τα τελευταία χρόνια στην ερευνητική ομάδα των καλύτερων εστιατορίων στον κόσμο όπως το Quique dacosta , το Maeemo, αλλά και το L’ air du Temp
Θάνος Φέσκος: Ο Assistant Head Chef του εστιατορίου Geranium, βραβευμένο με 3 αστέρια “Michelin” στην Κοπεγχάγη
Νίκος Μπίλης: Ξεκίνησε ως RnD Chef του Έκτορα Μποτρίνι και αναπόσπαστο κομμάτι των εστιατορίων του σε Αθήνα και Κέρκυρα. Κατέχει τον τίτλο του Chef De Cuisine στο βραβευμένο με Αστέρι Michelin Botrinis
Γιώργος Κατάρας: Έφτασε να διακριθεί ανάμεσα στους καλύτερους νέους μάγειρες του κόσμου για το 2016 ενώ πέρασε το δύσκολο ημιτελικό εκπροσωπώντας την Αγγλία και την Ιρλανδία. Εργάζεται στο Fera at Claridge’s.
Αλέξανδρος Τσιοτίνης: Με βιογραφικό ταξιδιώτη κ αυτός με πέρασμα από Γαλλία, Βέλγιο, Δανία και Κίνα άφησε τη βαλίτσα του πριν 2 χρόνια στην Ελλάδα και έκτοτε οδηγεί το δικό του εστιατόριο εκεί που ονειρεύεται αυτός να το πάει, στην κορυφή!
Μείνετε συντονισμένοι γιατί στις 24 Απριλίου, το CTC θ’ αποδείξει έμπρακτα «πως η ελληνική γαστρονομία κτίστηκε στο πριν, γαλουχήθηκε στο νυν, αλλά ετοιμάζεται ν’ αποδείξει πως ανήκει στο μέλλον».