NEWS
30.05.2020

7 ερωτικές, κινηματογραφικές σκηνές που ίσως απεικονίζουν πραγματικό σεξ

Σε κάποιες περιπτώσεις οι πρωταγωνιστές μάλλον δεν υποκρίθηκαν αλλά το πήγαν μέχρι τέλους.

Έχουν υπάρξει κάποιες ταινίες που έχουν μείνει στη μνήμη μας κυρίως λόγω των ερωτικών σκηνών τους. Έντονες, παθιασμένες αλλά προπάντων ρεαλιστικές σε βαθμό που αναρωτιέται κανείς αν αυτό που βλέπει είναι δύο ηθοποιοί που υποκρίνονται ότι κάνουν σεξ ή αν είναι δύο επαγγελματίες μεν, άνθρωποι δε που η έξαψη της στιγμής τους παρέσυρε ώστε να κάνουν όντως έρωτα μπροστά από την κάμερα. Ανά τα χρόνια φήμες ή και επιβεβαιώσεις κυκλοφόρησαν για συγκεκριμένες ερωτικές, κινηματογραφικές σκηνές σχετικά με το αν αυτό που βλέπουμε δεν είναι μόνο σενάριο αλλά πραγματικότητα. Ας δούμε 7 ερωτικές σκηνές που μας βάζουν να αναρωτηθούμε: αληθινό σεξ ή όχι;

Τελευταίο τανγκό στο Παρίσι (1972)

BDDefinitionLastTangoinParis-10-1080

Tο ιερό τέρας Marlon Brando, η ερωτική Maria Schneider κι ένα κομμάτι βούτυρο. Σύμφωνα με όλους τους εμπλεκόμενους δεν έγινε στην πραγματικότητα πρωκτικό σεξ αλλά η σκηνή ήταν τόσο έντονη που τάραξε την ψυχολογία τους. Η Schneider ένιωσε «βιασμένη», o Βrando δήλωσε «κακοποιημένος» και οι δύο έκοψαν τα πάρε δώσε με τον Bertolucci για αρκετά χρόνια.

Μετά τα μεσάνυχτα (1973)

vlcsnap-335248

Φήμες λένε ότι ο Warren Beatty, που τότε ήταν σε σχέση με την Julie Christie, να ζητά να κοπεί η σκηνή όπου η σύντροφος του δέχεται μια τόσο έντονη γλωσσική περιποίηση από τον Donald Sutherland. Η σκηνή παρέμεινε όπως ήταν, ο Sutherland επιμένει ότι απλά έμειναν πιστοί στο σενάριο.

Καλιγούλας (1979)

caligula

Παραγωγός της ταινίας, με πρωταγωνιστές τους Malcolm McDowell και Helen Mirren, ήταν ο ιδρυτής του Penthouse Bob Guccione, συνεπώς οι προσδοκίες ήταν, δικαίως, αυξημένες. Πάντως ο σκηνοθέτης Tinto Brass δεν είχε τον τελικό λόγο στο μοντάζ με αποτέλεσμα να προστεθούν εμβόλιμες σεξουαλικές σκηνές με πορνοστάρ.

Romance (1999)

romance-1999-14-g

Αrt-house κατάσταση αλλά ό,τι βλέπετε είναι αληθινό. Αυνανισμός, στοματικό σεξ και πλήρης διείσδυση για το καλό της κινηματογραφικής τέχνης. Μεταξύ των ηθοποιών και ο φημισμένος Ιταλός πορνοστάρ Rocco Siffredi.

Τhe Brown Bunny (2003)

1200_brown-bunny

Η ηθοποιός Chloe Sevigny κάνει πραγματικό στοματικό σεξ στον τότε σύντροφό της και σκηνοθέτη της ταινίας Vincent Gallo. Και οι δύο διέψευσαν ότι χρησιμοποιήθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε προσθετικό μέλος, στόχος τους ήταν ο ρεαλισμός της σκηνής κι έτσι βουαλά: αληθινό στοματικό σεξ.

9 songs (2004)

sitesdefaultfilesarticle_images9-songs_0

Kαι σε αυτή την ταινία ό,τι (σχεδόν) βλέπουμε είναι αληθινό. Στο κάτω κάτω πώς μπορεί κανείς να υποκριθεί μια εκσπερμάτωση; Ο σκηνοθέτης Michael Winterbottom και οι δύο πρωταγωνιστές είχαν εξ αρχής συμφωνήσει ότι θέλουν να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ερωτική ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Αντίχριστος (2009)

944877571

Αν και σε άλλες ταινίες του αιρετικός Δανός σκηνοθέτης Lars von Trier έχει απεικονίσει αληθινό σεξ εδώ χρησιμοποιήθηκαν body doubles (επαγγελματίες πορνοστάρ) για να αποδώσουν την ολοκληρωμένη ερωτική επαφή των Willem Dafoe και Charlotte Gainsbourg.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.