Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
03.07.2024

Πέθανε η ηθοποιός Μαίρη Τσώνη

Πρωταγωνιστούσε στον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου και ήταν τραγουδίστρια των Mary & The Boy.
Φωτό: Photoharrie
Πέθανε η ηθοποιός Μαίρη Τσώνη

Πέθανε σε ηλικία 30 ετών υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, η ηθοποιός, μουσικός, χορεύτρια και performer Μαίρη Τσώνη, ένα σπουδαίο ταλέντο της ελληνικής κινηματογραφικής και μουσικής σκηνής. 

Γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από τη Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και τη σχολή Μusical Τheater Dance Attic του Λονδίνου το 2005. Έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία Κυνόδοντας του Γιώργου Λάνθιμου (είχε το ρόλο της μικρής κόρης της οικογένειας), σε μικρότερους ρόλους είχε εμφανιστεί στο «Κακό» και στο «Κακό στην Εποχή των Ηρώων» του Γιώργου Νούσια, στο «Artherapy» του Νίκου Περάκη και στα «Οπωροφόρα της Αθήνας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου, ενώ στο θέατρο έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις του Μιχαήλ Μαρμαρινού και του Κώστα Τσιούκα. 

Στη μουσική σκηνή πρωτοεμφανίστηκε το 2005 ως τραγουδίστρια των Mary & The Boy, του εμβληματικού συγκροτήματος της underground αθηναϊκής σκηνής, το οποίο είχε στήσει μαζί με τον Αλέξανδρο Βούλγαρη (The Boy), ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος των Joalz.

Ακούστε εδώ ολόκληρο το album “Praying for your Sins” των Mary and the Boy:

Ακούστε εδώ ολόκληρο το album “Timemachine”, τη συνεργασία των Mary and the Boy με τον Felizol:

Δείτε εδώ το tribute video που έφτιαξε η Ero Seagull:

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.