Είσαι 18-30 ετών και κάνεις ατελείωτο scroll σε αγγελίες εργασίας; Κάνε pause! Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola έρχεται στο Περιστέρι στις 25-29 Ιουνίου και σου προσφέρει πέντε ημέρες γεμάτες γνώση, καθοδήγηση και εφόδια για το επαγγελματικό σου μέλλον. Δήλωσε συμμετοχή στο www.youthempowered.gr μέχρι και τις 15 Ιουνίου, και γίνε και εσύ ένας από τους 300 νέους που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο και θα γνωρίσουν πάνω από 100 κορυφαίους επαγγελματίες της αγοράς. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, δεν προϋποθέτει εξειδίκευση και συνοδεύεται από βεβαίωση παρακολούθησης.

Τι είναι όμως το Youth Empowered; «Είναι μία μοναδική εμπειρία που ο καθένας πρέπει να τη ζήσει και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία μόλις το Υouth Εmpowered βρεθεί στην πόλη του», δήλωσε  η 25χρονη Εβίτα Τζενάκη, που παρακολούθησε το πρόγραμμα τον περασμένο Νοέμβριο στην Κρήτη. «Είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα για όλους τους νέους, διότι μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε αρχικά καλύτερα τον εαυτό μας, να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία και να καλύψουμε τις αδυναμίες μας και παράλληλα να στήσουμε ένα σωστό βιογραφικό»,  είπε η 18χρονη Αγγελική Χασακού, με την ολοκλήρωση του προγράμματος στον Βόλο τον Μάρτιο.

Αν θες να ζήσεις παρόμοιες – και γιατί όχι, ακόμα καλύτερες- εμπειρίες, όπως η Εβίτα και η Αγγελική, πάρε μέρος στο Youth Empowered στο Περιστέρι δηλώνοντας συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.youthempowered.gr. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, δεν προϋποθέτει εξειδίκευση και συνοδεύεται από βεβαίωση παρακολούθησης.

Τις πέντε ημέρες του προγράμματος θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις υψηλόβαθμα στελέχη από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, την Coca-Cola, τη METRO ΑΕΒΕ, τη Microsoft, το kariera.gr και πολλών ακόμα συνεργαζόμενων εταιρειών και φορέων, που θα σου προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση μέσα από διαδραστικές ασκήσεις και παρουσιάσεις. Για πρώτη φορά, σε ένα διαδραστικό inspirational session, θα έχεις την ευκαιρία  να συναντήσεις από κοντά  τους επικεφαλής της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola, καθώς και των στρατηγικών συνεργατών του προγράμματος και να πάρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ενδυνάμωση.

Επιπλέον, με τη στήριξη έμπειρων μεντόρων θα μάθεις πως να κάνεις το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει, άλλα και να προετοιμαστείς σωστά για μία συνέντευξη που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Συνομιλώντας από κοντά με στελέχη της αγοράς θα χτίσεις το δικό σου  δίκτυο στην αγορά εργασίας, αποκτώντας ταυτόχρονα βασικές γνώσεις οικονομικών, project management, αλλά και τεχνικές πωλήσεων και διαπραγματεύσεων. Παράλληλα, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς έξυπνα και αποτελεσματικά τα social media για να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό προφίλ για μελλοντικούς εργοδότες. Στο τέλος του σεμιναρίου θα παραλάβεις βίντεο από την προσωπική τους συνέντευξη, καθώς και ατομική επαγγελματική φωτογραφία.

Το Youth Empowered εντάσσεται στην ευρύτερη πλατφόρμα προγραμμάτων της CocaCola Τρία Έψιλον  και της CocaCola που απευθύνονται στους νέους της χώρας μας με στόχο να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν έμπρακτα στην αναζήτηση εργασίας, στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και στην αξιοποίηση ευκαιριών για το μέλλον που ονειρεύονται. Από το 2015 έως και σήμερα, περίπου 4.000 νέοι έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα, όπως το Πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας Youth Empowered, οι Σχολές Επιχειρηματικότητας, αλλά και το πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης ReGeneration, μια πρωτοβουλία των Global Shapers Athens Hub που υποστηρίζεται ενεργά, μεταξύ άλλων, από το Ίδρυμα της Coca-Cola (Τhe Coca-Cola Foundation) και την Coca-Cola.