Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

THE CURRY Brand: Ο Stephen Curry λανσάρει το νέο του brand και αλλάζει το παιχνίδι για τα καλά

Ο Stephen Curry, τρεις φορές πρωταθλητής και δύο φορές MVP με την ομάδα των Golden State Warriors, λανσάρει το νέο του brand “THE CURRY Brand”, σε συνεργασία με την UNDER ARMOUR, με σκοπό να αλλάξει το παιχνίδι για τα καλά.

Ο Stephen είναι ένα αθλητής που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να κάνει το basket πιο εύκολα προσβάσιμο μέσα και έξω από το γήπεδο. To νέο brand, που λανσαρίστηκε παγκοσμίως σε συνεργασία με την UNDER ARMOUR, δεν απέχει πολύ από τον βασικό στόχο του Stephen.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη συλλογή που αποτελείται από υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ, πλαισιωμένα από τις καινοτόμες τεχνολογίες της UNDER ARMOUR.

Αξίζει να σημειωθεί πως βασικό λόγο δημιουργίας του CURRY Brand  αποτελεί η ενίσχυση των μπασκετικών κοινοτήτων στην Αμερική.

Ένα ποσοστό των ετήσιων εσόδων θα επενδύεται σε κοινότητες με λιγότερους πόρους. Οι στόχοι είναι τόσο υψηλοί όσο τα ρεκόρ του στο μπάσκετ!  Πιο συγκεκριμένα, έως το 2025, το Curry Brand στοχεύει να κατασκευάσει  τουλάχιστον 20 γήπεδα μπάσκετ, να υποστηρίξει 125 προγράμματα που θα επηρεάσουν νέους αθλητές αλλά και να δημιουργήσει ευκαιρίες, εκπαιδεύοντας περισσότερους από 15.000 προπονητές με σκοπό να επηρεάσει θετικά πάνω από 100.000 νέους.

CURRY Flow 8 “Butter Flow”

Ναυαρχίδα της καινούργιας συλλογής αποτελεί το signature παπούτσι ‘’Curry  Flow 8’’, που φέρνει μια νέα επαναστατική τεχνολογία που θα αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο. Η τεχνολογία UA Flow είναι ένας ανθεκτικός, σταθερός και υποστηρικτικός αφρός που εξαλείφει την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, δίνοντας τη δυνατότητα στη σχεδιαστική ομάδα της UNDER ARMOUR να δημιουργήσει ένα παπούτσι που θα ανταποκρίνεται άμεσα στις γρήγορες εναλλαγές κινήσεων του Steph.  To Curry Flow 8 ουσιαστικά αλλάζει εντελώς το κλασσικό μπασκετικό παπούτσι, προσφέροντας ταχύτητα, δυνατό κράτημα, χαμηλό βάρος και απόλυτη επιστροφή ενέργειας, χωρίς να θυσιάζει την αντοχή του παπουτσιού.

CURRY Flow 8 “Silent Flow”

PRODUCT DNA

Τι σου προσφέρει το νέο CURRY Flow 8;

    • Το άνω μέρος  αποτελείται από ελαφρύ πλεκτό ύφασμα με συνθετικές επικαλύψεις, με αποτέλεσμα να προσδίδει μέγιστη αναπνευσιμότητα στο πόδι και συμπιεστική εφαρμογή.
    • Νέα τεχνολογία αφρού UA Flow σε όλο το μήκος του παπουτσιού  για αίσθηση μηδενικής βαρύτητας, εξαιρετικής απορρόφησης κραδασμών και επιστροφή ενέργειας.
    • Η ανθεκτική εξωτερική σόλα UA Flow παρέχει καλύτερη αίσθηση στο γήπεδο, ώστε να κάνεις start and stop ανά πάσα ώρα και στιγμή.
    • Ειδική εύκαμπτη πλακέτα (Flexible plate)  σε κρατά σταθερό σε οποιαδήποτε εναλλαγή κίνησης.
    • Βάρος: 343 γραμμάρια

Το νέο CURRY FLOW 8 κυκλοφορεί σε όλα τα UA Brand Houses, σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών και σε basketball specialist stores.
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.