ΑΓΟΡΑ

Το Lipton Green Ice Tea Matcha θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος αυτό το καλοκαίρι

Με γεύση που φέρνει στο μυαλό κατευθείαν την ανατολή, έρχεται για να γίνει το καλύτερο διάλειμμα στη μέρα σας.

Τα καλοκαίρια στην Ελλάδα είναι καυτά και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, η λύση είναι μια για να αντέξεις τον καύσωνα, ειδικά αν δεν είσαι και από τους τυχερούς που κάνουν ήδη τις βουτιές τους στα ελληνικά νησιά: παγωμένο πράσινο τσάι. Και πιο συγκεκριμένα Lipton Green Ice Tea Matcha

Με συσκευασία του θυμίζει τις πεδιάδες της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, όπου φυτρώνει αυτό το τόσο ξεχωριστό είδος τσαγιού, σε προδιαθέτει κατευθείαν να το πάρεις από το ράφι του ψυγείου και να δροσιστείς καθώς πας στην δουλειά ή ακόμα καλύτερα όταν κάνεις το πολυπόθητο διάλειμμα από αυτήν. 

Για να προετοιμαστεί το Matcha, τα φυτά του τσαγιού καλύπτονται με υφάσματα, που δημιουργούν σκίαση πριν την συγκομιδή τους και έτσι τα φύλλα αποκτούν μια ξεχωριστή υφή και γεύση. Για τους ίδιους τους Ιάπωνες δε, η παρασκευή ενός φλιτζανιού  Matcha, δεν είναι μια απλή υπόθεση, καθώς αποτελεί μια ολόκληρη τελετουργία. Όλοι θα έχετε δει την σκηνή στο Karate Kid, όπου ο Ντάνιελ Σαν φλερτάρει πάνω από ένα τέτοιο φλιτζάνι. 

Για να βρείτε όλα αυτά τα οφέλη πλέον, δεν θα χρειαστεί να πάτε μέχρι την Ιαπωνία, ούτε να ψάχνετε σε μαγαζιά που ειδικεύονται στο τσάι, σας τα φέρνει το Lipton Green Ice Tea Matcha. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε μέχρι το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας και να εφοδιαστείτε πλήρως. 

Ο συνδυασμός του πράσινου τσαγιού με το ιαπωνικό Matcha, έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει καθημερινά την αίσθηση της αναζωογόνησης, καθώς είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι καλά μέσα σου για να μπορείς να ακτινοβολείς. 

Το νέο Lipton Green Ice Tea Matcha έρχεται σε δυο ξεχωριστές γεύσεις, ginger & lemongrass και yuzu lime για να διαλέξετε αυτό που ξεδιψά εσάς καλύτερα, ενώ μπορείτε να το βρείτε σε συσκευασία είτε των 500 ml είτε του 1,5 lt. 

Το ελληνικό καλοκαίρι έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του και εσείς μάλλον βρήκατε μόλις τον νέο καλύτερό σας φίλο για την παραλία και όχι μόνο. 

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.