ΑΓΟΡΑ

Προετοιμάζεσαι για τις εξετάσεις IELTS; Το British Council έχει τα σωστά εργαλεία για τον δρόμο προς την επιτυχία.

Πώς θα έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να κατοχυρώσεις μία θέση στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σου ή να πάρεις την δουλειά που πάντα ήθελες, χωρίς να σε περιορίζει τίποτα;

Τα αγγλικά λειτουργούν σαν ένα μαγικό κλειδί που ανοίγει την πόρτα των ονείρων μας. Για να πιστοποιήσει όμως κανείς την γνώση του στην αγγλική για να διασφαλίσει την πολυπόθητη δουλειά στο εξωτερικό ή μια θέση στο μεταπτυχιακό που έχει βάλει στο μάτι, χρειάζεται να περάσει από εξετάσεις. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο κατάλληλο από την εξέταση IELTS, τον πιο δημοφιλή τρόπο εξετάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό; 

Οι εξετάσεις του IELTS είναι σχεδιασμένες ώστε να αντιπροσωπεύουν τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσουμε τα αγγλικά στη νέα μας ζωή. Μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες, αξιολογούνται όλες οι δεξιότητες στην αγγλική γλώσσα: κατανόηση προφορικού λόγου, κατανόηση γραπτού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου και παραγωγή προφορικού λόγου. Πιο συγκεκριμένα, το IELTS εξετάζει τις δεξιότητες συνομιλίας στα Αγγλικά μέσω μιας διαδραστικής εξέτασης παραγωγής προφορικού λόγου πρόσωπο με πρόσωπο με έναν εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο εξεταστή.

Αν είσαι μαθητής που θέλει να σπουδάσει σε Ελλάδα ή εξωτερικό ή νέος που ψάχνει για δουλειά, η εξέταση αυτή σε αφορά, γιατί ανοίγει διάπλατα την πόρτα για την εκπαίδευση και εύρεση εργασίας. Επίσης, πρόκειται για μια εξέταση που είναι περιζήτητη και ευρέως αποδεκτή και στην Ελλάδα, από ΑΕΙ, άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ιδιώτες αλλά και το Δημόσιο και τους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, οι οποίοι αναγνωρίζουν την βαθμολογία του ως έναν αξιόπιστο και έγκυρο δείκτη ικανότητας επικοινωνίας στα αγγλικά. 

Το British Council, έχοντας πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία και εξέταση της αγγλικής, είναι περήφανος συνιδιοκτήτης των εξετάσεων και διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές εμπειρίες. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1939 και επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς τομείς: Αγγλικά, εκπαίδευση & κοινωνία, και τέχνες.

Χάρη στη μακροχρόνια εξειδίκευση και την εμπειρία του British Council, αλλά και λόγω του αποκλειστικού υλικού προετοιμασίας και της πλήρους υποστήριξης σπουδών που παρέχει, οι υποψήφιοι του IELTS εμπιστεύονται το μέλλον τους για σπουδές ή εργασία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο British Council, το οποίο προσφέρει μάλιστα και μια σειρά δωρεάν εργαλείων προετοιμασίας για το IELTS.

Αρχικά, το British Council προσφέρει το online πρόγραμμα προετοιμασίας Road to IELTS. Μπορείς να επιλέξεις είτε το IELTS Academic (για ακαδημαϊκούς σκοπούς) είτε το IELTS General Training (γενικής εκπαίδευσης). 

Τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο online πρόγραμμα; Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία σου προσφέρει ηλεκτρονικές πηγές, practice tests, καθώς και ομάδες ασκήσεων για τα τέσσερα μέρη της εξέτασης: κατανόηση προφορικού λόγου (Listening), κατανόηση γραπτού λόγου (Reading), παραγωγή γραπτού λόγου (Writing) και προφορικού λόγου (Speaking). Οι ασκήσεις προετοιμασίας είναι χρονομετρημένες, για να μπορείς μόνος σου να υπολογίσεις τον χρόνο απάντησης.

Με την εγγραφή σου στις εξετάσεις IELTS, το British Council σου παρέχει 30 ώρες πρόσβασης στο Road to IELTS, ενώ μπορείς να βρεις διαθέσιμες και δωρεάν εφαρμογές για κινητά (iOs και Android).

Επιπλέον, μέσω του British Council, βρίσκει κανείς δωρεάν διαδραστικά μαθήματα online (MOOC), κερδίζοντας μια μοναδική δυνατότητα για διδασκαλία υψηλής ποιότητας που καλύπτει όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες και δίνεται σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους μέσα στη χρονιά.

Ο κάθε υποψήφιος για την εξέταση IELTS έχει και εκπαιδευτικό υλικό για εξάσκηση, όπως ebooks, videos, practice test, interviews tips κ.ά., μέσα από την ιστοσελίδα του British Council

Ψάξε και τις δύο εφαρμογές IELTS Word Power App και IELTS Prep App, που μπορούν να κάνουν τον δρόμο προς τις εξετάσεις πιο ομαλό.

Στην απαιτητική εποχή που διανύουμε, οι νέοι άνθρωποι χρειάζεται να αποκτήσουν τις σωστές δεξιότητες, έτσι ώστε να καταφέρουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Για να αποκτήσεις όμως και τα απαραίτητα skills, καλό είναι να έχεις κάποιον να σε καθοδηγεί σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο και να σου δείχνει τους τρόπους που οδηγούν στην επιτυχία. Μέσω των εργαλείων προετοιμασίας που προσφέρει το British Council, οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν την αυτοπεποίθηση ότι θα εκπληρώσουν τους στόχους τους! 

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.