ΑΓΟΡΑ

Η waiz εφαρμογή για να διαχειριστείς τα οικονομικά σου

Πλέον μπορείς να έχεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς σε μία εφαρμογή στο κινητό σου.

Ζούμε σε μια εποχή όπου όλα τρέχουν πολύ γρήγορα και οι ρυθμοί της ζωής είναι σχεδόν ιλιγγιώδεις. Καθημερινά καλούμαστε να ισορροπήσουμε ανάμεσα σε δεκάδες υποχρεώσεις, γεγονός που πολλές φορές κάνει εξαιρετικά δύσκολη τη διαχείριση τόσων πραγμάτων ταυτόχρονα.

Ένα από τα πρώτα θύματα αυτών των ταχύτατων ρυθμών ζωής είναι τα οικονομικά μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που ανοίγουμε το κινητό μας για να ελέγξουμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό σε κάποια εφαρμογή e-banking και το ποσό που βλέπουμε στην οθόνη «έχει πέσει» από εκεί που το είχαμε αφήσει την τελευταία φορά. 

Άλλωστε, θέλει ταλέντο να μπορείς να διαχειρίζεσαι σωστά τα οικονομικά σου. Ειδικά, σε μια υπερκαταναλωτική εποχή, δεν είναι εύκολο να «κρατηθείς» και να μην προβείς σε λιγότερο χρήσιμες αγορές. Και φυσικά, τα πράγματα δυσκολεύουν όταν ο λογαριασμός δεν είναι ένας και μοναδικός. Πολλοί από εμάς διαθέτουμε πολλαπλούς τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε γιατί αλλάξαμε εργασία, είτε επειδή βρήκαμε κάποια προνόμια που δεν τα είχε η προηγούμενη τράπεζά μας.

Η τεχνολογία όμως, έρχεται για άλλη μια φορά να σώσει την κατάσταση. Αυτήν τη φορά μέσω της δωρεάν εφαρμογής waiz, η οποία θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου στη διαχείριση του budget σου.

Αντί λοιπόν, να χρησιμοποιείς διαφορετικές εφαρμογές e-banking για να έχεις εικόνα των οικονομικών σου, τώρα θα τα έχεις όλα συγκεντρωμένα και νοικοκυρεμένα σε μία μόνο εφαρμογή, χωρίς να πρέπει να θυμάσαι ένα σωρό κωδικούς. Άσε που αν έχεις όλους τους λογαριασμούς συγκεντρωμένους σε ένα μέρος, δεν θα χρειάζεται να βγάζεις κάθε τόσο κομπιουτεράκι για να υπολογίζεις το υπόλοιπο, θα το κάνει το waiz για σένα. Και φυσικά με το δακτυλικό σου αποτύπωμα θα συνδέεσαι άμεσα και δεν θα χάνεις καθόλου χρόνο. 

Κι αν είσαι κι εσύ από εκείνους που αναρωτιούνται κάθε φορά «Μα πού πήγαν τα χρήματά μου;» μην μπορώντας να καταλάβεις ακριβώς πού ξοδεύεις, τότε με το weekly report θα μπορείς να τα εντοπίζεις πολύ εύκολα και να κινείσαι ανάλογα. Αν, παραδείγματος χάρη, δεις ότι πολλά λεφτά «σου φεύγουν» σε delivery στο γραφείο, τότε μπορείς να παίρνεις κάποιες μέρες τάπερ με φαγητό από το σπίτι ή αν δεις ότι έχεις αγοράσει τέσσερα ίδια t-shirt σε διαφορετικά χρώματα, θα ξέρεις ότι για τον επόμενο μήνα δεν θα πρέπει να ξανά περάσεις μπροστά από τη βιτρίνα του αγαπημένου σου μαγαζιού. Το waiz κατηγοριοποιεί τις αγορές σου, κάνοντας πολύ εύκολο για εσένα να εντοπίσεις πού ξοδεύεις τα πιο πολλά λεφτά ώστε να «μαζευτείς» εκεί όπου το παρακάνεις. 

Αλλά και η διαδικασία αποταμίευσης γίνεται λίγο πιο απλή με το waiz. Ο τρόπος; Στην αρχή κάθε μήνα βάζεις στόχο πόσα λεφτά θες να εξοικονομήσεις και με το budgeting tool υπολογίζεις εκ των προτέρων πόσα περίπου θα ξοδέψεις τον επόμενο μήνα με βάση του τι ξόδεψες τον προηγούμενο. Φυσικά, το καλύτερο ίσως feature του waiz που αναμένεται να γίνει η αγαπημένη σου εφαρμογή, είναι το γεγονός πως θα σου στέλνει ειδοποίηση κάθε φορά που μπαίνουν λεφτά σε έναν από τους λογαριασμούς σου. Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει πιο γλυκός ήχος από αυτόν.  Κι επειδή η εικόνα παίζει τελικά μεγάλο ρόλο σε όλα, το περιβάλλον του waiz είναι μοντέρνο και φιλικό προς τον χρήστη, χωρίς να θυμίζει αντίστοιχες εφαρμογές τραπεζών, ενώ ακολουθεί όλα τα standards ασφαλείας που επιβάλλει η ευρωπαϊκή νομοθεσία. 

Όλα τα παραπάνω είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά του waiz, τα οποία θα κάνουν την άχαρη καθημερινή διαχείριση των χρημάτων λίγο πιο εύκολη υπόθεση. 

Μπορείς να κατεβάσεις το waiz, είτε έχεις android είτε iOS συσκευή, από εδώ.
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.