ΜΟΔΑ

Μπορείς να μπεις κι εσύ στην στυλάτη κλίκα του Blameyourdaze

Φορώντας φαρδιά παντελόνια και στενά τοπ, συνδυασμένα με oversized παλτό και πολλά στοιχεία από την περίοδο των 90s, κοτλέ αλλά και μεταξένιες υφές από τη χειμερινή συλλογή του brand που επηρεάζεται από την αστική κουλτούρα.

Βάζοντας σε ισορροπία τις απλές, κομψές και σύγχρονες λεπτομέρειες στις συλλογές του αναδεικνύει τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, χειρίζεται ποιοτικά υφάσματα και σχεδιάζει ρούχα σε περιορισμένες εκδόσεις, γιατί αγαπά την αποκλειστικότητα.

To Blameyourdaze παρουσίασε την πρώτη prêt-à-porter γραμμή του το 2013 και από τότε μέχρι σήμερα τα ρούχα του κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα ενώ το showroom του brand βρίσκεται στο εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της Αθήνας, στην οδό Νικίου, στον αριθμό 7, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται έντονα από την αστική κουλτούρα του στυλ.

Τα τελευταία πέντε χρόνια λοιπόν παράγει διαχρονικά και μοντέρνα ρούχα που χαρακτηρίζονται από διαχρονική κομψότητα, minimal αισθητική και άνετες γραμμές, καθώς και διασκεδαστικά καλλιτεχνικά αντικείμενα για μια εμπνευσμένη καθημερινή ζωή που περιβάλλεται από στυλ, νεωτερισμό και τέχνη. Οι συλλογές του βρίσκονται πλέον σε περισσότερα από 30 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε e-shops.

Μας έχει συνηθίσει σε καθαρές φόρμες, μονοχρωμίες, σε υφάσματα που χαρίζουν στο καθημερινό μας ντύσιμο μια αίσθηση πολυτέλειας. Η χειμερινή συλλογή Blameyourdaze «αποτελείται από ρούχα που όλες οι φίλες μας θα ήθελαν να έχουν. Εμπνευστήκαμε από αυτές και τα σχεδιάσαμε για αυτές…τόσο απλά. Στη συνέχεια, οι υπέροχες αυτές γυναίκες έδωσαν στο κομμάτι που τις χαρακτηρίζει το όνομα τους και έτσι, φτιάξαμε την CLIQUE μας».

Φέτος, όπως άλλωστε και κάθε άλλη χρονιά και σεζόν για το brand, τα ρούχα είναι άνετα, για όλες τις ώρες της ημέρας. Παράλληλα όμως, τα ρούχα Blameyourdaze έχουν ιδιαιτερότητες, όπως και κάθε γυναικεία προσωπικότητα.

Η εναλλαγή υφών είναι κάτι που χαρακτηρίζει το brand και στην τελευταία του συλλογή που βαφτίστηκε CLIQUE περνάει από τις τραχιές, όπως το κοτλέ, σε πιο μεταξένιες και αέρινες. Προτείνει λοιπόν εκλεπτυσμένα γυναικεία ρούχα «με στοιχεία κλεμμένα από την αντρική ντουλάπα». Φαρδιά παντελόνια και στενά τοπ, συνδυασμένα με oversized παλτό και πολλά στοιχεία από την περίοδο των 90s «που μεγαλώσαμε, αγαπήσαμε και μάλλον ποτέ δεν ξεπεράσαμε».

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα καθώς και ηλεκτρονικά μέσω του eshop: www.blameyourdaze.com. Επίσης, περισσότερες πληροφορίες για το brand θα βρείτε στο Facebook και στο Instagram

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.