Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΜΟΔΑ

Δεν χρειάζεται να έχεις σανίδα για να φορέσεις Βlackblom

Από το skate και το surf μέχρι τη γιόγκα, από τους πλανήτες μέχρι τις μπύρες, η Ariadni Blom τυπώνει ποιοτικά τα σχέδια της πάνω σε άνετα t-shirt και hoodie.

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε όλο και περισσότερα brands να επενδύουν στην (σταθερή) τάση που θέλει τα t-shirt και τα hoodie να έχουν το πιο ποιοτικό τύπωμα, να έχουν σχέδια που να αποτελούν μια «δήλωση» για όσους τα φοράνε, να μην θεωρούνται αυστηρά πρωινά ρούχα αλλά να μπορούν συνδυαστούν ποικιλότροπα και να υποστηρίζουν διαφορετικές, περιστάσεις και στυλ.

Ένα από αυτά τα εγχώρια brand ακούει στο όνομα Blackblom. «Σαν ιδέα το blackblom γεννήθηκε το 2002, όμως, η πρώτη συλλογή ξεκίνησε το 2013 όταν αποφοίτησα από τη σχολή μόδας και ξεκίνησα να δουλεύω στο αντικείμενο μου σε μια εταιρία και παράλληλα έκανα και freelance ως illustrator για διάφορες εταιρίες σε όλο τον κόσμο, όπως περιγράφει η δημιουργός και σχεδιάστρια του brand, Ariadni Blom.

Ο βασικός της στόχος από την πρώτη συλλογή μέχρι σήμερα είναι το ποιοτικό τύπωμα. «Μετά από κάποια χρόνια και δουλεύοντας παράλληλα στο χώρο της μόδας τον Ιανουάριο του 2018 κυκλοφόρησα την πρώτη ready-to-wear συλλογή αποκλειστικά με t-shirt και hoodie».

«Οι γραμμές των ρούχων είναι απλές και άνετες ενώ τα σχέδια των Βlackblom είναι ευφάνταστα». Όταν ξεκίνησε το brand της η Ariadni Blom αποφάσισε ότι δεν θα χωρίζει τις συλλογές της σε σεζόν, δεν θα σχεδιάζει ακολουθώντας τη διάθεση του καιρού. «Δεν θέλω να περιορίζομαι οπότε μέσα στο χρόνο βγάζω διάφορα σχέδια τα οποία δένουν πάντα με τα προηγούμενα γιατί είναι χωρισμένα σε θέματα όπως: μουσική, old school, yoga, ζώα, surf, skate. Οπότε, τώρα σχεδιάζω πλανήτες και πατίνια… stay tuned!».

Πώς περιγράφει το brand και τη φιλοσοφία του σε λίγες μόνο γραμμές; «Η φιλοσοφία του βασίζεται σε basic streetwear loose γραμμές, με ιδιαίτερα σχέδια που απευθύνονται σε όλους, μπορούν να φορεθούν ανεξαρτήτου ηλικίας και όλα αυτά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές».

Τα blackblom είναι άνετα ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα, όμως, πώς τα φαντάζεται φορεμένα η σχεδιάστριά τους; «Ο κάθε ένας που τα επιλέγει τα αναδεικνύει με το δικό του προσωπικό στυλ. Έχω δει απροσδόκητα κομψούς και όμορφους συνδυασμούς από sporty casual μέχρι και casual chic. Προσωπικά κάθε φορά που φτιάχνω ένα σχέδιο, το φαντάζομαι συνδυασμένα με ψηλόμεσα mom jeans, 90s sneakers και κόκκινο κραγιόν».

Περισσότερες πληροφορίες για το brand θα βρείτε εδώ
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.