ΜΟΔΑ

Fashion Πείραμα: Βάλαμε τα κορίτσια της ομάδας μας να ντύσουν τα αγόρια της Popaganda…

Η Ελένη, η Ζωή και η Λίνα διάλεξαν ρούχα της American Eagle για τον Θεοδόση, τον Σταύρο και τον Παναγιώτη. Κι αυτή τη φορά η μάχη των φύλων έληξε με χρώμα και στυλ...

Πόσες φορές έχετε πάρει δώρο ρούχα στο αγόρι σας κι αυτός παρά τα «ευχαριστώ μωράκι μου» και τα φιλιά all over δεν σας πείθει, γιατί αυτό το βλέμμα απελπισίας που δηλώνει «μα καλά, πού θα το φορέσω τώρα αυτό εγώ;» δεν κρύβεται; Κι εσείς πόσες φορές έχετε βρεθεί με ένα πουκάμισο, t-shirt, παντελόνι στα χέρια που σας πήρε το κορίτσι και δεν ξέρετε πώς να το συνδυάσετε ή τέλος πάντων σας φαίνεται πολύ fashion statement για τα γούστα σας;

Επειδή κι εμείς στην Popaganda έχουμε ζήσει ανάλογες δραματικές στιγμές, ο καθένας με το ταίρι του, είπαμε να κάνουμε ένα κοινωνικό/ενδυματολογικό πείραμα. Τα κορίτσια της Popaganda, η Ελένη, η Ζωή και η Λίνα αναλάβαμε να ντύσουμε τα αγόρια, δηλαδή τον Θεοδόση, τον Σταύρο και τον Παναγιώτη αντίστοιχα. 

Τι άραγε τους ετοιμάζαμε;

[Ζωή Παρασίδη, Λίνα Ρόκου κι Ελένη Τζαννάτου: Λαγωνικά του Στυλ] 

Όταν η Ελένη, η Ζωή και η Λίνα φτάσαμε στο κατάστημα της American Eagle στην Ερμού, πάθαμε ένα μικρό εγκεφαλικό και αντί να κατευθυνθούμε προς τα αντρικά ως όφειλαμε αρχίσαμε να βολτάρουμε στο ισόγειο διαλέγοντας ρούχα για εμάς τις ίδιες. Λογικό με τόση ποικιλία. Αφού καταλήξαμε, κατεβήκαμε τις σκάλες όπου μετά από πέντε δευτερόλεπτα η Ελένη είπε «εντάξει, του βρήκα t-shirt». Τόσο γρήγορη που σχεδόν άγχωσε τις υπόλοιπες που άρχισαν να ψάχνουν τα ράφια με υπερβάλλοντα ζήλο.

Rawwwk! Ο Θεοδόσης σολάρει χάρη στα ρούχα που του διάλεξε η Ελένη.

Παναγιώτης με άψογο στυλ και προβληματισμένη πόζα.

Η Λίνα έψαχνε κάτι να ταιριάζει με τα χρώματα του Παναγιώτη και κατέληξε σε ένα σκούρο μπλε πουκάμισο με τσαχπίνικη λεπτομέρεια μικρά τιγράκια ώστε να γίνουν και τα απαραίτητα λογοπαίγνια «ξυπνάς τον τίγρη μέσα μου» κι ένα βυσσινί παντελόνι ενώ η Ζωή αποφάσισε να παίξει φουλ καλοκαιρινά διαλέγοντας ένα ροζ πουκάμισο με φοίνικες και μια βερμούδα για τον Σταύρο. Κι ενώ οι δυο τους ήταν με τα ρούχα στο χέρι περιμένοντας τα αγόρια η βιαστική Ελένη αποδείχτηκε τελικά αναποφάσιστη μην μπορώντας να διαλέξει ανάμεσα σε ένα t-shirt με τον Bowie ή με τον Johnny Cash. Τελικά ο Man in Black κέρδισε τον Starman στα σημεία.

Του Σταύρου του πήρε τρία κρίσιμα δευτερόλεπτα να αποφασίσει αν του αρέσουν τα ρούχα που διάλεξε η Ζωή γι’ αυτόν. Μετά άρχισε να το διασκεδάζει.

Με το που έφτασαν ο Θεοδόσης, ο Παναγιώτης και ο Σταύρος στην American Eagle άρχισαν να δοκιμάζουν τα ρούχα που τους είχαμε διαλέξει, χωρίς να γνωρίζουν ποια διάλεξε τι. Άλλωστε δεν ήταν αυτό το νόημα. Σε αυτό το «πείραμα» θέλαμε να δούμε πώς τα κορίτσια αντιλαμβανόμαστε ως καλοντυμένα τα αγόρια, κι αν τα δεύτερα συμφωνούν. Από ό,τι φάνηκε τα αγόρια έμειναν ευχαριστημένα, όχι ότι δεν είχαν διάφορα να σχολιάσουν, κι άρχισαν να κυκλοφορούν άνετα μέσα στο κατάστημα και να ρίχνουν μια ματιά και στις υπόλοιπες επιλογές τους, διαλέγοντας και οι ίδιοι ρούχα για τον εαυτό τους.

Ο Θεοδόσης δοκιμάζει το πουκάμισο που διάλεξε Ο ΙΔΙΟΣ για τον εαυτό του…

…κι αυτή είναι η ενδυματολογική επιλογή του Παναγιώτη που επιμένει ότι «η φάση είναι ρίγες» (κι αν είναι πράσινες ακόμα καλύτερα)

Έκπληξη: αυτά που διάλεξαν κι από μόνοι τους ήταν σε παρόμοιο στιλ με των κοριτσιών.

Τέλος καλό, όλα καλά. Τα κορίτσια δικαιωθήκαμε, το αγόρια δικαιώθηκαν κι αυτά, ντυθήκαμε εμείς καλά κι εκείνοι καλύτερα. Το πείραμα είχε θετική έκβαση και μπορούμε να πούμε πώς νικητής αναδείχθηκε το καλό γούστο. Όλα δείχνουν ότι η μάχη των φύλων δεν θα κριθεί στο μήκος του παντελονιού ή στο χρώμα της βερμούδας.

Τρία χαρούμενα αγόρια ντυμένα από τρία κορίτσια με καλό γούστο.

American Eagle, Ερμού 22, τηλέφωνο: 21 0324 3205
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.