Trashformers-04

Τελικά ήταν στημένο που δε κερδίσαμε στη Eurovision το 2002 με τον Ρακιντζή;

Στημένο; Γιατί το λες αυτό; Άμα ήταν να κερδίζουν τα τραγούδια που πραγματικά αξίζουν, τότε η Eurovision θα ήταν ένας σοβαρός διαγωνισμός. Αλλά πάλι καλά που είναι αλλιώς τα πράγματα και μας δίνει ψωμί για τα πάρτι! Αν ο Μιχάλης άλλαζε το όνομα του σε Rakintzonsen ή σε κάτι από το ανατολικό μπλοκ μπορεί να είχε πάρει μια δύο θέσεις πιο πάνω.

Ποιος είναι ο ύμνος της δεκαετίας;

Αυτής που διανύουμε τώρα εννοείς; Θα σου απαντήσουμε σε 6 χρόνια. Σοβαρά τώρα, είναι τόσα πολλά τα κομμάτια που αγαπάμε που δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε.

Αν ερχόταν η Μαντόνα σε ένα από τα πάρτι σας, θα έτρωγε πόρτα;

Ούτε κάν! Βέβαια είναι και κάποιας ηλικίας και μπορεί να μην άντεχε τόσο χορό!

Τζίμης Πανούσης ή Εθνικός Σταρ;

Ο πρώτος έχει στίχο “Γαμ…τε γιατί χανόμαστε” και ο άλλος, “χαλάρωσε μην το κάνεις”! Και εμείς θέλαμε και αυτοί δεν θέλανε, αλλά τελικά εμείς θέλαμε και αυτοί δεν θέλανε! Αυτό μόνο τίποτα άλλο.

Μήπως ένεκα της πολιτικής κατάστασης  πρέπει να αναβιώσουμε το Ερωτοδικείο, να σωθούμε όλοι;

Εννοείται! Αφού δεν δικάζονται κανονικά, πρέπει να τους καθίσουμε όλους στο σκαμνί του Ερωτοδικέιου. Μην σου πω να το γυρίσουμε και ανάποδα.

Να κάνουμε έρωτα, και όχι πόλεμο; 

“Μου ‘μαθες έρωτα…

έρωτα έρωτααααα,

έρωτα έρωτα,

μοναδικοοό

Μου ‘μαθες έρωτα…

έρωτα έρωτααααα,

του κόσμου

πιο φανταστικοοοό.”

Μήπως το trash είναι τόσο της μόδας που κινδυνεύει να γίνει mainstream;. 

Το trash έχει ήδη γίνει mainstream τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν υπήρχε περίπτωση να άκουγες το ‘Οops I did again’ ή την ‘Αντρική κολόνια” στα club όμως πλέον παίζουν τέτοια κομμάτια στο peak  του προγράμματος! Πέρα από αυτό ξεπετάγονται trash party σαν τα μανιτάρια, αλλά είναι διαφορετικό να κάνεις κάτι επειδή το γουστάρεις και διαφορετικό να το κάνεις σαν αρπαχτή επειδή πουλάει τώρα.

Ποιο είναι το απόλυτο trash icon;

Άμα ψάχνεις απάντηση τύπου Μπεζεντάκου, έχασες! Για μας trash είναι κάτι παραπάνω, έχει σχέση με νοσταλγία και παιδικές αναμνήσεις! Είναι η κασέτα που άκουγες στο αμάξι με τους γονείς σου όταν ήσουν μικρός, τα παιχνίδια που είχες βάλει  στην αποθήκη και όταν τα έβγαλες μετά από πολλά χρόνια σε πιάσαν τα δάκρυα!

Στα πάρτι, θα βρει κάποιος το άλλο του μισό; 

Ο Αδάμ ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήταν ο μόνος άνθρωπος!  Σίγουρα δηλαδή παίζει να βρει και το άλλο του μισό και το άλλο του 1/3…

Ποιες θα είναι φέτος οι τάσεις της μόδας;

Φέτος θα φορεθούν πολύ γούνες από νεογέννητες φώκιες (με αίμα πάνω), ενδύματα υψηλής ραπτική ραμμένα από παιδάκια 8 χρονών στη ΝΑ Ασία, και ντιζαϊνάτα αξεσουάρ από μη βιοδιασπώμενα πλαστικοποιημένο βινύλιο και συνθετικά που κρατάνε τουλάχιστον 800 χρόνια χωρίς καν να ξεβάφουν. Εμάς δεν μας αρέσουν αυτά και έτσι ντυνόμαστε όπως ο Τριανταφυλλόπουλος σπίτι του.

*Το πρόγραμμα του φετινού Halloween event των Transformers περιλαμβάνει επιλεγμένες μουσικές και προβολές video αυστηρά στο κλίμα της ημέρας. Με το Kookoo ειδικά διαμορφωμένο και φυσικά τις διαδραστικές Halloween δοκιμασίες που μας έχουν συνηθίσει φέρνουν κοντά τα πλάσματα της νύχτας:  Φαντάσματα της όπερας / Βαμπίρ / Μούμιες / Λυκάνθρωποι / Ζόμπι / Ξωτικά / Μαγισσες / Φερετρα / Σκελετούληδες θα τρομάξουν το dance floor χορεύοντας στους ρυθμούς του θρίλερ του M.J.

KOOKOO Live Music Bar  Ιάκχου 17, Γκάζι., 210 3450930. Είσοδος ελεύθερη

http://youtu.be/UE-DHIawZ3o