Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΠΟΛΗ

Η «Ημέρα των Νεκρών» ζωντανεύει στο στούντιο του Heartbeatink mag στην Καλλιθέα

Δείτε τα έργα που έφτιαξαν μερικοί από τους 66 tattoo artists που συμμετέχουν σε αυτήν την πρωτότυπη έκθεση που ξεκινά το Σάββατο 29/10.

Με αφορμή την μεξικάνικη γιορτή Día de los Muertos και αφετηρία το tattoo, το HeartbeatInk Tattoo Magazine ζήτησε από 66 tattoo artists από όλη την Ελλάδα, να δημιουργήσουν ένα εικαστικό έργο εμπνευσμένο από το «ξύπνημα των νεκρών».

hb_headquarters

Η “Día de los Muertos” είναι η πρώτη έκθεση που θα φιλοξενηθεί στην gallery των HeartbeatInk Headquarters και αποτελεί την πρώτη εικαστική έκθεση στην Ελλάδα που συμμετέχουν αποκλειστικά tattoo artists (σε επιμέλεια Ινώς Μέη και Παν. Ζιγκίρη). Έτσι κι αλλιώς, η «Ημέρα των Νεκρών» έχει ασκήσει έντονη επιρροή στην κουλτούρα και την τέχνη του tattoo με τη θεματολογία, τη σημειολογία και τα έντονα χρώματά της, αλλά και με τις αναφορές της στην αρχαία παράδοση.

heartbeatink_headquarters_05
heartbeatink_headquarters_09

Τα εγκαίνια της έκθεσης Dia De Los Muertos θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στην gallery των HeartbeatInk Headquarters (Δεληγιάννη 11 και Φραγκούδη, Καλλιθέα). Από τις 18:00 που θα ξεκινήσουν, θα σερβίρονται Sailor Jerry cocktails σε ειδικά διαμορφωμένο για τη βραδιά tiki bar, ενώ ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και τα Día de los Muertos cupcakes που θα φτιαχτούν ειδικά για την περίσταση.
H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 19/11 (ωράριο: Τρ,-Παρ. 17.00-20.00 και Σαβ. 14.00-17.00)

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.