ΕΞΟΔΟΣ

2+1 έμειναν για το Μεγάλο Ραντεβού στον Ήλιο: Κανένα Spoiler

Καλοκαίρι, Ήλιος και το Ούζο Πλωμαρίου επέστρεψε! Αυτήν την ΠΕΜΠΤΗ το μεγάλο ραντεβού

Ραντεβού στον Ήλιο!

Έπαιξες; Τότε ίσως σε δούμε από κοντά στο ραντεβού!

Ήσασταν όλοι υπέροχοι. Οι συμμετοχές για το μεγάλο ραντεβού ήταν εκατοντάδες. Όμως οι τυχεροί είναι μόνο 40 συν τρεις φίλους έκαστος ήτοι 160 από εσάς θα βρεθούμε στις 12 Ιουλίου σε ένα πολύ γνωστό αλλά άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή μέρος, για να διασκεδάσουμε με τον γνωστό τρόπο που διασκεδάζουμε εμείς της φάσης μας κάτω από τον Ήλιο: Να γνωρίσουμε o ένας τον άλλο και όλοι όλους, να χορέψουμε στους ρυθμούς των πασίγνωστων – αλλά άγνωστο ποιών μέχρι εκείνη τη στιγμή- καλλιτεχνών που έκλεισε για εμάς το MAD για να μας ξεσηκώσει, να φτιάξουμε ουζοκατάσταση-που μόνο το Ούζο Πλωμαρίου μπορεί να φτιάξει- και να ρίξουμε το Instagram, hashtags #rantevoustonilio  #ΗΜεγάληΑνατροπή #ΉμουνκιΕγώΕκεί  #ouzoplomari #madconcert κλπ κλπ.

Το μυστήριο συνεχίζεται.Κανένα spoiler!  Το μόνο που ξέρουμε, ακόμα και σήμερα, είναι ότι στο ρόλο του παρουσιαστή θα είναι ο γνωστός σε όλους Ζήσης  Ρούμπος. Δες τι τρώει και πίνει και δεν μας δίνει , λέει εδώ:

Ναι, καλά κατάλαβες ακόμα ούτε ο Ζήσης δεν ξέρει που θα πάμε και τι θα κάνουμε. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι πρόκειται για το απόλυτο μυστικό ραντεβού του φετινού καλοκαιριού από το Ούζο Πλωμαρίου, κάτω από τον καυτό ήλιο του ατέλειωτου ελληνικού καλοκαιριού, μέσα στην καυτή άμμο μιας ακόμα πιο καυτής παραλίας;;;; με την υποστήριξη και την μεγάλη εμπειρία στα secret concerts του τηλεοπτικού σταθμού MAD.

Θα ζήσουμε μία καυτή live εμπειρία, κάτω από τον καυτό ήλιο που μάλλον θα δύει, με τα πόδια μας μάλλον πάνω στην καυτή άμμο, ανάμεσα σε δεκάδες ακόμα μάλλον καυτά άτομα σαν εσένα και σίγουρα με πολύ κέφι και χαρά.

Ραντεβού στον Ήλιο– το πιο καυτό πάρτι με Ούζο Πλωμαρίου!

Presented by MAD secret.

Γιατί ο Ήλιος, η Ζωή και το Ούζο, είναι τελικά ωραία. Και καθόλου μυστικά:P

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.