ΜΟΥΣΙΚΗ

Σαν τους Sound Explosion δεν έχει

Η μπάντα-ορόσημο επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από 24 χρόνια και θα το γιορτάσει «ισοπεδώνοντας» το Gagarin 205. Μέχρι τότε απολαύστε μερικούς από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της ξέφρενης garage πορείας τους σε 19 φωτογραφίες.

24 χρόνια σε όρους rock ‘n’ roll φαντάζουν μια ολόκληρη αιωνιότητα αλλά θα άξιζε τον κόπο άλλη τόση αναμονή για να ακούσουμε νέο υλικό από τους garage αντιήρωες Sound Explosion. Τον Δεκέμβριο του 2017, η ιστορική μπάντα μπήκε ξανά στο στούντιο για να ηχογραφήσει τον δίσκο με το πολλά υποσχόμενο τίτλο The explosive sounds of… The Sound Explosion, (Lost in Tyme Records) και φυσικά δεν υπάρχει πιο ταιριαστό μέρος σε όλη την Αθήνα για να το γιορτάσουν από το Gagarin 205 το Σάββατο 28 Απριλίου. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μετά από την προσωρινή, όπως αποδείχτηκε, διάλυσή τους από το 1997 μέχρι το 2004, έδωσαν στο αγαπημένο venue της Λιοσίων μια συναυλία που άφησε εποχή. Μια συναυλία που και η ίδια η μπάντα θα θυμάται για πάντα «για το πάθος με το οποίο ο Νίκος Τριανταφυλλίδης την υποστήριξε».

Η Popaganda ζήτησε από τους Sound Explosion να ξεδιαλέξουν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της ξέφρενης garage πορείας τους μέχρι σήμερα. Για τα μάτια σας μόνο…

Σάββατο 28 Απριλίου, Gagarin 205
Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1 , καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.