Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΥΣΙΚΗ

Σπυριδούλα: 40 χρόνια σε 18 φωτογραφίες

Λίγο πριν τη μεγάλη γενέθλια γιορτή τους στο Gagarin 205 μαζί με Δημήτρη Πουλικάκο και Γιάννη Αγγελάκα μεταξύ άλλων, ο Νίκος Σπυρόπουλος ανατρέχει σε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της πορείας τους μέχρι σήμερα.

Δεν είναι οι πιo εύκολοι άνθρωποι. Αλλά δεν είναι και της ευκολίας. Κατά τι νεώτερη κι έχοντας μεγαλώσει στην ιδια γειτονιά, αυτούς τους τύπους τους παρατηρούσα κάπως από μακριά. Αργά νύχτα, ξημερώματα, συναντιόμασταν στα περίπτερα για τσιγάρα και λοιπά. Συνοδεύοντας πάντα τα ομορφότερα κορίτσια, με τα καπέλα τους και τα μακριά παλτά. Κι άλλοτε και πιο συχνά στην Πλάκα, στο Σπόρτιγκ και στα σινεμά, παίζοντας αυτοί από σκηνής κι εμείς να ζούμε τα ονειρά μας τα τρελά. Αργότερα, στo σπίτι το μυθικό στην Αγία Παρασκευή… Η κατάσταση ηταν Φλού κι είχαμε πλέον γνωριστεί.

Παύλος, Μήτσος και λοιποί. Τζιμό, Τέρρυ, Τόλης Μ., Σωτήρης Θ., Παύλος Β., Νίκος Δ. Ηταν πολλοί και εκλεκτοί κι ανάμεσά τους η Μελίνα Κ. η πιό ξεχωριστή! Πορείες, διαδηλώσεις, μαύρα ρόδα, ζωή χωρίς εκπτώσεις. Κυλώντας ή κατρακυλώντας, rock ‘n roll…

Δεν μετρώ τα χρόνια ποτέ, κι ούτε για τους φίλους μεζούρα κρατώ (οι μετρήσεις είναι για δημοσιογράφους «τυπικούς» κι ερευνα στατιστική), κρατάω τη χαρά και το ταξίδι μου μαζί.

Καλά 40 ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ μου καλή!

Η ραδιοφωνική παραγωγός και εμβληματική ροκ φιγούρα της Αθήνας, Θέκλα Τσελεπή, τους έχει ζήσει από κοντά σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους, και δεν θα μπορούσε παρά να γράψει ένα συγκινητικό σημείωμα με αφορμή το μεγάλο, επετειακό live στις 11 Νοεμβρίου, στο Gagarin 205, παρέα με Δημήτρη Πουλικάκο και Γιάννη Αγγελάκα, μεταξύ πολλών άλλων «συνένοχων».

Ο Νίκος Σπυρόπουλος ανοίγει στην Popaganda το φωτογραφικό ημερολόγιο της μπάντας. Τι λέτε; Πάμε σαν άλλοτε;

Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο Gagarin 205
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης, Seven spots, Reload, Syd Records
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.