Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, το πόρισμα της ΕΔΕ ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων και προβλέπει σκληρές ποινές για τους οκτώ αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση του λιντσαρίσματος του Ζακ Κωστόπουλου. Συγκεκριμένα προτείνει την απόταξη των 4 αστυνομικών, τη μεγαλύτερη προβλεπόμενη ποινή, και την επιβολή της αργίας με το ερώτημα της απόλυσης για τους άλλους 4, που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη ποινή.

Η υπόθεση φυσικά έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της, όμως είναι ευχάριστο ότι πληθαίνουν οι φωνές και των καλλιτεχνών που παίρνουν μία ξεκάθαρη θέση επί του θέματος. Όπως ακριβώς κάνει ο Παύλος Παυλίδης με το τραγούδι «Ένα αλλιώτικο παιδάκι» που έγραψε στη μνήμη του ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Το in-your-face κλιπ, στο οποίο μεταξύ πολλών άλλων θα αναγνωρίσετε και τον Χάρη Φραγκούλη και την Άντζελα Μπρούσκου, σκηνοθέτησε η Μαρίνα Δανέζη. Η Popaganda παρουσιάζει αποκλειστικά πολλές φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Καθώς θα τις κοιτάζετε, ανεβάστε την ένταση και δώστε βάση στους στίχους του Παύλου…


Ένα αλλιώτικο παιδάκι
Στίχοι – Μουσική: Παύλος Παυλίδης
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Μαρίνα Δανέζη
Διεύθυνση Φωτογραφίας : Δημήτρης Κασιμάτης
Μοντάζ  : Ανδρέας Γιαννακόπουλος
Μίξη – Παραγωγή Τραγουδιού : Χρήστος Λαϊνάς
Παραγωγή βίντεο: Μαρίνα Δανέζη, Παύλος Παυλίδης
Οργάνωση παραγωγής :Ηλιάνα Δανέζη, Τάσος  Κορωνάκης, Βασίλης Μπακάτσης
Βοηθός σκηνοθέτη : Αλεξάνδρα Πούλου
Σκηνογράφος: Χαρά Πιπερίδου
Ενδυματολόγος: Ελένη Καββαδά
Make up artists:  Ήρα Μαγαλιού, Σταυρούλα Λούζη
Eπιμέλεια Kίνησης : Εύη Σούλη
Οπερατέρ : Χρήστος Σαρρής 
Β κάμερα: Θάνος Τσάντας
Βοηθός μοντέρ: Βαγγέλης Παπαευαγγέλου
Backstage Video: Γιώργος Κυβερνήτης
Still photographers: Μαρίλη Ζάρκου, Αλέξανδρος Κάτσης
Γραφικά τίτλων: Γιώργος Παρασκευόπουλος
Εμφανίστηκαν (αλφαβητικά): Άννα Γούλα Βαρδινογιάννη, Βανέσσα Βενέτη, Ανδρέας Βιδάλης, Vanessa Cardui, Ilias Parvus Princeps Gkionis, Gabriela Enkeli, Μάκης Καλαράς, Παντελής Καρασεφντάς, Mάρκος Καρπούζης, Λάλα Κωλοπή, Νίκος Κυζηράκος, Χλόη Νικολαίδη, Όλιβερ Ντόχερτι, Χαρά Πιπερίδου, Ευανθία Πλάχουρα, Χρήστος Σκούρτας, Μαρία Τζ.
Χορευτές: Μαριγώ Αγγελίδου, Πλωτίνος Ηλιάδης, Βεατρίκη Καπνίση, Xαρά Κυριακοπούλου, Χρήστος Νταβίδης , Φοίβος Πετρόπουλος, Αθηνά Σταυροπούλου, Ελένη Τσαρτσαφλή , Δημήτρης Τσίκλης
Special Guests: Άντζελα Μπρούσκου, Χάρης Φραγκούλης
Οι B-Movies είναι
Μπάσο: Αποστόλης Δεληγιάννης
Πλήκτρα, Loops, Vocals: Ορέστης Μπενέκας
Τύμπανα: Δημήτρης Οικονόμου
Ηλεκτρική κιθάρα: Αλέκος Βουλγαράκης