Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΣΙΝΕΜΑ

My Darling Quarantine: Ένα Φεστιβάλ Μικρού Μήκους για το σαλόνι σας

Κάθε Δευτέρα στριμάρετε δωρεάν επτά ταινίες μικρού μήκους με θέμα (τι άλλο;) την δυστοπία. Ξεκινήστε, βλέποντας στην Popaganda, την «Καρτ Ποστάλ από την Άκρη του Κόσμου» του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου.

Postcards from the End of the World from Konstantinos Antonopoulos on Vimeo.

Το My Darling Quarantine Short Film Festival, επιλέγει επτά ταινίες μικρού μήκους ανά εβδομάδα με θέμα τη δυστοπία, τη λέξη που περιγράφει καλύτερα από κάθε άλλη το κλίμα των ημερών. Είναι ένα αυθόρμητο φεστιβάλ, στημένο από ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί με διάσημα φεστιβάλ όπως εκείνο των Καννών, του Βερολίνου, την Βενετίας και του Tallinn Black Nights στην Εσθονία.

Το φεστιβάλ παράλληλα τρέχει κι ένα fundraiser συγκεντρώνοντας χρήματα που θα διατεθούν κατά 50% στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και κατά 50% για την ενίσχυση πολιτιστικών θεσμών κι εργαζομένων τους που έχουν πληγεί ή πρόκειται να πληγούν τους επόμενους μήνες από την πανδημία και την παρούσα οικονομική συνθήκη.

Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για streaming και θα ανανεώνονται κάθε Δευτέρα.

Μια από αυτές ταινίες είναι η Καρτ Ποστάλ από το Τέλος του Κόσμου του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, η οποία θα είναι διαθέσιμη για streaming μέχρι και το τέλος της εβδομάδας (μπορείτε να την παρακολουθήσετε κι ακριβώς από πάνω).

Προκειται για ενα φιλμ που γυρίστηκε στη Σύρο και είχε βραβευτεί κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής της στα εργαστήρια Film Factory Short Film Fund της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, Μικρές Ιστορίες – Μεγάλες Ιδέες του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και Drama Pitching Lab του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Επίσης συμμετείχε στο Euro-Connection Co-Production Forum του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Clermont-Ferrand, αλλά και στο Διαγωνιστικού του Φεστιβάλ στο Σαράγιεβο. 

POP TODAY
ΙΣΤΟΡΙΕΣ
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.