ΜΟΥΣΙΚΗ

Δείτε πρώτοι στην Popaganda το νέο video clip του BnC, σε συνεργασία με τον RSN, με τίτλο “Drive Slow”

Ο Jeff Gonzales κυκλοφορεί το πρώτο βίντεο από τον τελευταίο δίσκο του, "Bodega Funk", και μας προτρέπει στην... ασφαλή οδήγηση, καβαλώντας το ποδήλατό του.

https://www.youtube.com/watch?v=kKCcIStBLAs

Είναι μουσικά αεικίνητος και τον βρίσκουμε πίσω από πολλά και ενδιαφέροντα projects: από τις παλιαότερες κυκλοφορίες της Cast-a-blast μέχρι το σχημα Blend Miskin & Roots Evolution, αλλά και τα δικά τους πρότζεκτ που υπογράφει ως Bruises ‘n’ Cuts. Ο Jeff Gonzales φτύνει ρίμες με την ίδια ευκολία που εμείς απλά μιλάμε, και τελευταία ανήκει στο ρόστερ της γερμανικής K73 στην οποία κυκλοφόρησε την τελευταία του δισκογραφική δουλειά μαζί με τη μπάντα του, The Disco Vampire, και τίτλο Bodega Funk

Ο δίσκος μπλέκει το άψογο flow του με funk, reggae και latin μουσικές πινελιές, και πλέον έχει και το παρθενικό του video clip που βλέπετε πρώτοι στην Popaganda για το κομμάτι “Drive Slow” με guest από τον RSN. Στο κομμάτι ο Gonzales μιλάει μέχρι και για…”a fish named Wanda”, παραπέμποντας στην κλασική κωμωδία, και μας προτρέπει στην ασφαλή οδήγηση, όσο ο ίδιος στρίβει το ποδήλατο και το flow του.

Αναμείνατε τις επόμενες μέρες και την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας έδωσε…

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.