Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
LONDON FILM FESTIVAL 2014
Ο Ιωσήφ Πρωιμάκης στις σκοτεινές αίθουσες της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η Popaganda στο Λονδίνο: Το A Blast απλώνει στην οθόνη ολόκληρη την τελευταία ελληνική δεκαετία

Η νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα, που έκανε την Βρετανική πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Λονδίνου, δεν είναι μόνο μια ταινία για την Ελλάδα της κρίσης. Είναι μια ταινία για το πριν της, το κατά τη διάρκεια, αλλά και το αβέβαιο μετά.

Η Popaganda στο Λονδίνο: Πώς προδίδεις τη Hamas κι επιβιώνεις, Mosab Yousef;

Το βραβευμένο στο Sundance ντοκιμαντέρ για τον μεγαλύτερο διπλό πράκτορα στην ιστορία της Ισραηλινοπαλαιστινιακής διαμάχης προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Λονδίνου. Συναντήσαμε τον σκηνοθέτη και τον πρωταγωνιστή. Είχαν πολλά να μας πουν.

Η Popaganda στο Λονδίνο: Για πόσα Όσκαρ θα πάει το Whiplash σου, Damien Chazelle;

Με βραβεία κοινού κι επιτροπής στο Sundance, ενθουσιώδεις κριτικές στις Κάννες, και μια ασταμάτητα εκστατική φεστιβαλική πορεία σε Ευρώπη και Αμερική, το Whiplash κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λονδίνου, όπου και πετύχαμε τον σκηνοθέτη του.

Η Popaganda στο Λονδίνο: Εσύ πως αισθάνεσαι για τη Reese Witherspoon;

Το Wild, που έκανε την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Λονδίνου βάζει την πρωταγωνίστρια του σε νέα οσκαρική τροχιά. Επίσης, ο νέος Francois Ozon το ρίχνει στο cross-dressing.

Στοιχειώδες, αγαπητέ μου Benedict

Απ’ τον ιδιοφυή Sherlock Holmes του BBC στον αινιγματικό Alan Turing του The Imitation Game που άνοιξε το Φεστιβάλ του Λονδίνου, ο Benedict Cumberbatch φαίνεται να βρήκε τη λύση στο μεγαλύτερο γρίφο της καριέρας του: πώς να φτάσει στα Όσκαρ.
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.