Akylas και Papazó ερμηνεύουν το «Ατελιέ» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ

Μία ιδιαίτερη εκτέλεση του τραγουδιού «Ατελιέ» δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα μέσα από τα social media της ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα, ο Akylas που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το «Ferto» και ο Papazó μας παρουσιάζουν μία διαφορετική εκτέλεση του τραγουδιού, μαζί με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ σε μουσική Διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη.
Η ηχογράφηση και η μαγνητοσκόπηση πραγματοποιήθηκαν στο Studio B των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, σε μια παραγωγή που αναδεικνύει τη δυναμική του συμφωνικού ήχου και τη σύγχρονη αισθητική του κομματιού.
Αξίζει να σημειωθεί πως το «Ατελιέ» και η συνεργασία του Akyla με τον Papazo, αποτέλεσαν το κομβικό σημείο για τον νεαρό τραγουδιστή, που τον σύστησε στο ευρύ κοινό και σηματοδότησε την ανοδική του πορεία.






