Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
11.10.2024

Νεκρός ο ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από τρένο στο Πλατύ Ημαθίας

Επιβατική αμαξοστοιχία παρέσυρε και σκότωσε 73χρονο στον σιδηροδρομικό σταθμό.
Νεκρός ο ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από τρένο στο Πλατύ Ημαθίας

Τον θάνατο του άνδρα που παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία στον σιδηροδρομικό σταθμό, στο Πλατύ Ημαθίας, διαπίστωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου Βέροιας, όπου διακομίστηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 73χρονο, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας αποκλείστηκε η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8:30 το πρωί και οι Αρχές ενημερώθηκαν από υπαλλήλους του ΟΣΕ στο Πλατύ. Ο 73χρονος ανασύρθηκε από υπαλλήλους της Πυροσβεστικής.

Η αμαξοστοιχία, που εκτελούσε δρομολόγιο από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη, συνέχισε το δρομολόγιο μετά από μία ώρα. Οι συνθήκες γύρω από το πώς βρέθηκε ο 73χρονος στις ράγες του τρένου ερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό του Πλατέος.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για το περιστατικό

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θανόντος εκφράζει η Hellenic Train, με ανακοίνωσή της, για την παράσυρση του 73χρονου στον σταθμό του Πλατέος Ημαθίας.

«Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, άνδρας έπεσε στις σιδηροδρομικές γραμμές στον σταθμό Πλατύ, στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Λάρισα, με τραγική κατάληξη τον θάνατό του. Τα στελέχη της Hellenic Train αντέδρασαν άμεσα και με ψυχραιμία. Παράλληλα, έγιναν συντονισμένες προσπάθειες για την ταχεία αποκατάσταση της τάξης στον σταθμό και την ομαλή συνέχιση των δρομολογίων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επισημαίνεται, δε, πως οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.