Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPIRITS

Ό,τι και να ξεκινήσεις, ξεκίνα το με τόλμη και ένα BULLDOG London Dry Gin

Με τον εξωτικό χαρακτήρα του ξεπερνά τα συμβατικά όρια στην κατηγορία των Gins
Sponsored Content/Απολαύστε Υπεύθυνα

Θέλεις το τέλειο Negroni; Ψάχνεις τις πιο ιδιαίτερες signature Gin tonic παραλλαγές; Ήρθε λοιπόν η ώρα να δοκιμάσεις Negroni με το BULLDOG London Dry Gin αλλά και τα δύο κοκτέιλ, BULLDOG G&T με μαύρα μούρα και BULLDOG G&T με μαύρο πιπέρι. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τον ιδιαίτερο, εξωτικό χαρακτήρα του μοντέρνου αυτού premium Gin.  

Η ιστορία του BULLDOG London Dry Gin ξεκίνησε το 2007, χάρη στην ανήσυχη φιλοδοξία, το πνεύμα και την αποφασιστικότητα ενός Αμερικανού επιχειρηματία που άφησε πίσω του τον κόσμο των επενδύσεων και ακολούθησε το όραμά του να δημιουργήσει το πρώτο μοντέρνο τζιν το οποίο θα ξέφευγε από τα συνηθισμένα, διαθέτοντας μια νέα, τολμηρή προσωπικότητα.

Ο Anshuman Vohra, ο οποίος από νεαρή ηλικία είχε αναπτύξει πάθος για το Gin, διαπίστωσε ένα κενό στην παγκόσμια αγορά του premium & modern Gin, έτσι απευθύνθηκε σε ένα από τα παλαιότερα και φημισμένα αποστακτήρια Gin στον κόσμο -με ιστορία πάνω από 250 χρόνων στην παραγωγή της υψηλότερης ποιότητας Gin στην Αγγλία- για να πραγματοποιήσει το όνειρό του: μία premium μάρκα Gin ξεχωριστή από τις άλλες.

Με βάση την εμπειρία και τη γνώση του και σε συνεργασία με τον Master Distiller του αποστακτηρίου, δημιούργησε την ξεχωριστή γεύση του BULLDOG London Dry Gin, η οποία διακρίνεται από νότες ξηρών καρπών, λουλουδιών και μια εξαιρετική φρεσκάδα χάρη σε ένα εξωτικό μίγμα 12 βοτάνων, από 8 χώρες, που περιλαμβάνει τρία μοναδικά βότανα τα οποία δεν είχαν ποτέ πριν χρησιμοποιηθεί σε Gin: φύλλα λωτού από την Ασία, κινέζικο dragon eye και σπόρους λευκής παπαρούνας από την Τουρκία. Έτσι γεννήθηκε το Bulldog London Dry Gin, με τον ιδιαίτερο, εξωτικό χαρακτήρα.

Εμπνευσμένο από τη δυναμική ζωή της πόλης της Νέας Υόρκης, το BULLDOG London Dry Gin κυκλοφόρησε αρχικά στις ΗΠΑ, ενώ γρήγορα τράβηξε την προσοχή του Ευρωπαϊκού κοινού. Μέχρι το 2015 έγινε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο τζιν, που μπορεί κάποιος να βρει σε περισσότερες από 55 χώρες.

Το 2017, το BULLDOG London Dry Gin έγινε μέρος του Ομίλου Campari, όπου μέχρι σήμερα συνεχίζει να αφηγείται την ιστορία της τολμηρής δημιουργίας του και της προσωπικότητάς του, ξεπερνώντας τα συμβατικά όρια στην κατηγορία των Gins. Και συνεχίζει το ταξίδι του ως ένα από τα κορυφαία premium Gins στον κόσμο.

Με ένα ιδιαίτερο μπουκάλι που αντανακλά τον τολμηρό του χαρακτήρα, το BULLDOG London Dry Gin είναι ένα σύγχρονο σύμβολο με απρόσμενα απαλή, εκλεπτυσμένη γεύση, 40% περιεκτικότητα σε αλκοόλ και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την παρασκευή δημιουργικών κοκτέιλ, όπως το τέλειο Negroni που συνιστά και ο Όμιλος Campari.

Με την εμπειρία από πρώτο χέρι μιας τόσο τολμηρής αρχής, το BULLDOG London Dry Gin, ακολουθεί ένα μότο: Ό,τι και να ξεκινήσεις, ξεκίνα το με τόλμη. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.