21.12.2017 07:30
Τάκος-λαζάνια γίνεται; Κι όμως γίνεται! [ΒΙΝΤΕΟ]
Στρώσεις γεμάτες αγάπη.
Οι Μεξικανοί φημίζονται για την κουζίνα τους κι όχι άδικα. Μαύρα φασόλια, καυτερές πιπεριές και τορτίγιας είναι μερικά μόνο από αυτά που λατρεύουν να τρώνε σ’ αυτήν την χώρα της κεντρικής Αμερικής.
Καιρός λοιπόν να αισθανθείτε κι εσείς λίγο βέροι Μεξικανοί και να φτιάξετε τα δικά σας τάκος.
So many layers to love!via Taste of Home
Posted by In The Know: Foodie on Dienstag, 19. Dezember 2017
Ολόκληρη η συνταγή εδώ.