ΣΙΝΕΜΑΤο Τhe Villainess του Jung Byung-gil στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας

Το Τhe Villainess του Jung Byung-gil στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας

Η κορεάτικη περιπέτεια και ιστορίας μία επιδέξιας δολοφόνου που αλλάζει ταυτότητα έρχεται στο 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Η μεγαλύτερη ετήσια γιορτή του κινηματογράφου σε αυτή την πόλη και αγαπημένο σημείο συνάντησης όλων των σινεφίλ και όχι μόνο της Αθήνας, οι Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφουν και φέτος όπως και κάθε Σεπτέμβρη από 20 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου. Με το διαγωνιστικό τμήμα ελληνικών ταινιών μικρού μήκους αλλά και ταινίες όπως το “Wonderstruck” να έχουν ήδη ανακοινωθεί, άλλη μία ταινία που θα δούμε φέτος στην μεγάλη οθόνη στα πλαίσια του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας είναι η κορεάτικη περιπέτεια Τhe Villainess του σκηνοθέτη Jung Byung-gil.

https://www.youtube.com/watch?v=Bj6Rptz9BXU

 
Τhe Villainess / Ak-Nyeo

Ενότητα: Μετά τα Μεσάνυχτα / After Hours

Νότια Κορέα, 2017

Σκηνοθεσία: Jung Byung-gil

Σενάριο: Jung Byung-gil, Jung Byung-sik

Εμφανίζονται: Kim Ok-vin, Shin Ha-kyun, Bang Sung-jun, Kim Seo-hyung

Η Σουκ-χι είναι μια επιδέξια δολοφόνος η οποία, ύστερα από δέκα χρόνια ενεργούς δράσης στη Νότια Κορέα για λογαριασμό των κινεζικών μυστικών υπηρεσιών, έχει επιτέλους την ευκαιρία να ζήσει υπό νέα ταυτότητα, δοκιμάζοντας τις υποκριτικές της ικανότητες στο θέατρο. Τη νέα της καθημερινότητα όμως έρχονται να ταράξουν δύο άντρες από το φονικό παρελθόν της. Για την Σουκ-χι, αποτελεί πλέον μονόδρομο το να αναλάβει την κατάσταση στα χέρια της, βάφοντάς τα, μοιραία, με άφθονο αίμα. Το πιο αιματηρό φιλμ των περασμένων Καννών έρχεται από τη Νότια Κορέα για να καθηλώσει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς φίλους της κινηματογραφικής δράσης με ντελιριακού ρυθμού σκηνές αδιάκοπου μακελειού και απίστευτα μονοπλάνα που μπορούν να συγκριθούν μονάχα με την πιο καλοκουρδισμένη χορογραφία. 

 
 
 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.