Το facebook πριν από λίγες μέρες να κατεβάσει σελίδα που καλούσε το κοινό να αφήνει επίτηδες κακές κριτικές για την νέα ταινία της Disney, Black Panther, προκειμένου να πέσουν τα ποσοστά της στον ιστότοπο Rotten Tomatoes, ο οποίος θεωρείται πολύ σημαντικός για την βιομηχανία του κινηματογράφου.

Η ομάδα αυτή έχει ξαναβάλει στο στόχαστρό της ταινίες της Disney, με γνωστότερο παράδειγμα το Star Wars: The Last Jedi, όπου καλούσε τον κόσμο να κάνει άσχημα σχόλια για τους χαρακτήρες και κυρίως για την προσθήκη περισσότερων γυναικείων ρόλων στο σύμπαν του Star Wars.

Η σελίδα του γκρουπ με το όνομα Down with Disney’s Treatment of Franchises and its Fanboys, δεν είναι πια προσβάσιμη στο facebook και όποιος προσπαθούσε να την επισκεφτεί έπεφτε πάνω σε ένα μήνυμα που έλεγε ότι η εταιρεία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ την είχε κατεβάσει.

Το Black Panther αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 16 Φεβρουαρίου και είναι η πρώτη υπερηρωική ταινία με μαύρο πρωταγωνιστή, με τις πρώτες κριτικές να την εκθειάζουν.

Πηγή