Η ιστοσελίδα, η οποία έχει απλά το όνομα Trump.dating, έχει ως σκοπό να γνωρίσει άτομα που υποστηρίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο και τις ιδέες του.

Μάλιστα, το μότο της είναι Make dating great again, που αποτελεί παράφραση του σλόγκαν της εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ. 

Το εισαγωγικό σημείωμα της σελίδας γράφει: Βρες τον ιδανικό Αμερικανό σύντροφο των ονείρων σου. Το να κάνεις σχέση το 2018 αποτελεί μεγάλη πρόκληση και σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και το πολιτικό σκηνικό που έχει χωρίσει τους ανθρώπους στα δυο. Αν ρίξετε μια ματιά στις υπόλοιπες ιστοσελίδες θα δείτε προφίλ ανθρώπων που γράφουν Όχι στον Τραμπ ή Αριστερός και Υπερήφανος. Αλλάζουμε το τοπίο στις ιστοσελίδες γνωριμιών και προσπαθούμε να φέρουμε κοντά ανθρώπους, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να ειπωθεί κάτι προσβλητικό για τι πολιτικές πεποιθήσεις του άλλου. Δεν θα ήταν τέλειο αν ήξερες εξ αρχής ότι ο άνθρωπος με τον οποίο θα βγεις ραντεβού, έχει τα ίδια πιστεύω με εσένα;

Υπάρχει όμως κι ένα προαπαιτούμενο εκτός των πολιτικών πιστεύω για να γίνει κανείς μέλος της ιστοσελίδας. Πρέπει να είστε στρέιτ.

Όπως ήταν φυσικό, η νέα αυτή ιστοσελίδα δεν ξέφυγε από τους χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.