Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.04.2024

Αεροσυνοδοί μοιράζονται τις χειρότερες εμπειρίες τους

Όλοι έχουμε δει και ακούσει κουλά πράγματα στη δουλειά μας, αλλά όχι τόσο κουλά όσο οι αεροσυνοδοί.
Αεροσυνοδοί μοιράζονται τις χειρότερες εμπειρίες τους

Ίσως φταίνε οι αιθέρες, ίσως οι πολλές ώρες που είμαστε κλεισμένοι σε ένα μεταλλικό πουλί, ίσως φταίει κάτι άλλο, πάντως οι άνθρωποι στα αεροπλάνα γίνονται περίεργοι.

Αεροσυνοδοί εξομολογήθηκαν στο Reddit τα πιο περίεργα πράγματα που τους έχουν συμβεί εν ώρα εργασίας.

Θάνατος

Μια γυναίκα πέθανε στην πτήση και η κόρη της φαινόταν να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Κρατούσε το κεφάλι της μητέρας της αγκαλιά και της χάιδευε τα μαλλιά. Όταν την ρώτησα αν η μαμά της είναι καλά, μου απάντησε Α, όχι. Πέθανε..

Κάποιοι μοιράζονται πιο πολλά απ΄ όσα πρέπει

Πολλοί επιβάτες κυκλοφορούν μέσα στην καμπίνα για να ξεπιαστούν και μας πιάνουν την συζήτηση. Συνήθως δεν μας ενοχλεί. Ένας τύπος όμως, ήταν το κάτι άλλο. Άρχισε να μου λέει ότι κάποτε κατείχε τους κωδικούς των πυρηνικών των ΗΠΑ και ότι στην οικογένειά του  ανήκε του Γουαιόμνγκ, αλλά το πούλησε στην κυβέρνηση. Είχε 16 χρόνια να έρθει στις ΗΠΑ γιατί τον κυνηγούσε η CIA αλλά γύρισε για την κηδεία του πατέρα του, βέβαια φοβόταν γιατί εκτός από την CIA, τον κυνηγούσε και ο αδερφός του. Μου είπε και άλλα πολλά που δεν κατάφερα να τα συγκρατήσω.

Αυτός που δεν πρόλαβε να πάει την τουαλέτα

Ένας άνδρας στην πτήση μου τα έκανε πάνω του στο κάθισμα και μετά προσπάθησε να βγάλει το παντελόνι του. Όταν οι άλλοι επιβάτες άρχισαν να παραπονιούνται και για την μυρωδιά και για την γύμνια του, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν ήθελε να βρωμίσει την τουαλέτα και μετά νευριασμένος πέταξε το βρώμικο παντελόνι του σε μια αεροσυνοδό. Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο κοντινότερο αεροδρόμιο και ήρθε και τον μάζεψε η αστυνομία.

Ριάλιτι TV

Δεν είμαι αεροσυνοδός, αλλά μια φορά καθώς περίμενα την πτήση μου σε αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης, οι τηλεοράσεις έβαλαν έκτακτο δελτίο, το οποίο έδειχνε ένα αεροπλάνο σε κάποιο άλλο αεροδρόμιο της χώρας να έχει πάρει φωτιά. Δεκάδες επιβάτες μείναμε να βλέπουμε ένα αεροπλάνο να καίγεται ενώ ετοιμαζόμασταν να επιβιβαστούμε σε ένα και δεν μπορούσαμε ούτε κανάλι να αλλάξουμε. Με τον διπλανό μου μας έπιασαν τα γέλια.

Όταν σε διακόπτουν

Ένας ηλικιωμένος κύριος μπήκε στην τουαλέτα και δεν έκλεισε καλά την πόρτα. Σε μια αναταραχή η πόρτα άνοιξε διάπλατα και μείναμε όλοι να τον κοιτάμε.

Χαρτομάντιλα

Πολλοί επιβάτες μας δίνουν να πετάξουμε τα χρησιμοποιημένα χαρτομάντηλά τους ακόμα και όταν βλέπουν πως δεν φοράμε γάντια. Με τρελαίνει που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο.

Σωματικές λειτουργίες

Ένας επιβάτης θεώρησε σωστό να μαζέψει την ανάγκη του σε χαρτί και να την αφήσει σε μια από τις πόρτες του αεροσκάφους. 20 μόλις λεπτά αφού είχαμε απογειωθεί.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.