Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.03.2024

Εδώ θα βρείτε το καλύτερο παγωτό στον κόσμο

Αν είστε από αυτούς που ακούν παγωτό και τα μάτια σας κάνουν καρδούλες, τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε που να βρείτε το καλύτερο.
Εδώ θα βρείτε το καλύτερο παγωτό στον κόσμο

Ο πιο γλυκός διαγωνισμός ήρθε στο τέλος του μετά από τρία ολόκληρα χρόνια. Βρέθηκε το καλύτερο παγωτό στον κόσμο. 36 φιναλίστ από όλη την Γη μαζεύτηκαν για να αναδειχθεί ο καλύτερος.

Το Gelato World Tour που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Παγωτού Καπριτζιάνι (κι όμως υπάρχει) είχε ξεκινήσει τον διαγωνισμό πριν τρία χρόνια, με προκριματικούς γύρους να λαμβάνουν χώρα σε διάφορες πόλεις όπως το Σικάγο, το Τόκιο και το Βερολίνο. 50.000 άνθρωποι μαζεύτηκαν στην παραθαλάσσια πόλη του Ρίμινι στην Ιταλία για να δοκιμάσουν περίπου 2,5 χιλιάδες κιλά παγωτό μέχρι να βρεθεί ο νικητής.

Το τρόπαιο σήκωσε μια μπάλα παγωτό φιστίκι του Αλεσάντρο Κρισπίνι από την Gelateria Crispini στην μικρή πόλη του Σπολέτο, στην Ούμπρια της Ιταλίας.

«Δεν περίμενα να κερδίσω αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Το φιστίκι μπορεί να μοιάζει πού απλό και συνηθισμένο αλλά μετά από πολύ μελέτη ωμών υλικών, κατάφερα να φτιάξω κάτι πολύ περίπλοκο».

Το παγωτό του Κρισπίνι φτιάχνεται από τρεις ποικιλίες φιστικιών της Σικελίας, που ψήνονται αργά για 24 ώρες πριν αναμειχθούν με ζάχαρη και βανίλια Μαδαγασκάρης. Τέλος αναμειγνύονται με κρέμα, ολόκληρα φιστίκια, καραμελωμένη ζάχαρη και λίγο αλάτι από την Αδριατική.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.