ΤΑΞΙΔΙΗ Hellenic Seaways και η Popaganda σε στέλνουν διακοπές στη Σέριφο

Η Hellenic Seaways και η Popaganda σε στέλνουν διακοπές στη Σέριφο

Κέρδισε το διπλό εισιτήριο μετ’ επιστροφής για το κυκλαδίτικο νησί.
Φωτογραφία: Γιάννης Δρακουλίδης/ FOSPHOTOS
fos0700595-960x640

Αυτή είναι μια φανταστική και ωραία που μπορεί να έγινε μια ζεστή Τετάρτη του Ιουνίου. Πηγαίνοντας στο γραφείο είπαμε τη συνηθισμένη καλημέρα στο group του what’s app που έχουμε και αρχίσανε όλοι να γράφουν ότι δεν αντέχουν, ο,τι χρειάζονται διακοπές, και άλλα ανάλογα, μέχρι που ένας από την παρέα, γράφει την υπέρτατη ιδέα! «Πάμε Σέριφο για τριήμερο. Έχω ένα εξοχικό δίπλα στη θάλασσα που μας χωράει όλους!». Όλοι ταυτόχρονα απάντησαν φυσικά «Φύγαμε!», η οργανωτική της παρέας ανέλαβε να μπει στο site της Hellenic Seaways, να κλείσει εισιτήρια και να φροντίσει να μας προωθήσει τα smart tickets στα κινητά μας.

Την μεθεπόμενη κιόλας ημέρα βρισκόμασταν στο λιμάνι του Πειραιά, με τα smart phone στο χέρι, και τη διάθεση μας στα ύψη, ήμασταν έτοιμοι για επιβίβαση. Το ταξίδι ήταν μόλις 2 ώρες και το Flying Cat έμοιαζε να «πετάει» πάνω από τα κύματα. Ήταν ένα ευχάριστο και γρήγορο ταξίδι. Ούτε που κατάλαβα πότε φτάσαμε. Στο πλοίο λύναμε σταυρόλεξα και οργανώναμε το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Θα πηγαίναμε στην Ψιλή Άμμο, θα απολαμβάναμε τα καταγάλανα νερά της και έπειτα θα τρώγαμε ψάρια στο ταβερνάκι. Θα πηγαίναμε μια βόλτα στην Πόλη της Σερίφου, ίσως για μερικά ουζάκια και περπάτημα και θα καταλήγαμε στο αγαπημένο «Yacht» για ολονύχτιο χορό. Έτσι και έγινε! 2 κορίτσια και 2 αγόρια σε ένα αμάξι, γυρίσαμε όλο το νησί μέσα σε τρεις ημέρες, ανακαλύψαμε τα πιο όμορφα σποτ και ξεχάσαμε για λίγο την ρουτίνα της Αθήνας και τις καθημερινές υποχρεώσεις από σχολές και δουλειά. 

Σήμερα, λίγες μέρες μετά την πρώτη μου απόδραση, μαθαίνω ότι η Hellenic Seaways δίνει την ευκαιρία, σε έναν τυχερό να περάσει κ εκείνος με την παρέα ενός φίλου ή μιας φίλης ξέγνοιαστες μέρες στη Σέριφο .

Για να κερδίσεις στο διαγωνισμό θα πρέπει να μπεις στη σελίδα της Popaganda στο Facebook μέχρι την Κυριακη 12 Ιουλίου το απόγευμα και να κάνεις like, share και comment σε αυτό το post. Ο τυχερός νικητής θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης.

Η HSW θα εκδίδει δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής  στο νικητή για την Σέριφο. Τα εισιτήρια που διατίθενται ως έπαθλο θα εκδίδονται στα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού, δεν θα μεταβιβάζονται, ούτε θα μεταφέρονται σε ημερομηνία πέραν της ολοκλήρωσης της σαιζόν δρομολογίων του 2015 και δεν θα ανταλλάσσονται με χρήματα.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.