Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaTIMELINE

Τρεις μήνες από την εισβολή στην Ουκρανία

30 κλικς της Καλλιόπης Τζούμα αποκαλύπτουν την έκδηλη και πολλές φορές ευφάνταστη δήλωση υποστήριξης των Γεωργιανών προς τη δοκιμαζόμενη χώρα.
Φωτογραφίες: Καλλιόπη Τζούμα

Τα ξημερώματα της 24ης Φεβρουαρίου ο Βλάντιμιρ Πούτιν ανακοίνωσε πως την εισβολή της Ρωσίας στην γειτονική της Ουκρανία. Η είδηση αυτή έπιασε κυριολεκτικά το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη στον ύπνο, αφού ειδικά στην Ευρώπη κοιμηθήκαμε έχοντας ειρήνη και ξυπνήσαμε με τις σειρήνες του πολέμου να ηχούν στις πόλεις της Ουκρανίας, κάτι που όπως ήταν φυσικό θορύβησε τους πάντες. 

Πολύ γρήγορα οι εικόνες των Ουκρανών που αναζητούσαν την ασφάλεια στις γειτονικές τους χώρες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και ξέσπασε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς τους πρόσφυγες που έχουν ξεπεράσει πια τα 6 εκατομμύρια, ανάμεσα σε αυτούς και πολλά παιδιά. Η ρωσική εισβολή έχει καταδικαστεί από την πλειονότητα των κυβερνήσεων, όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και του πλανήτη ολόκληρου, ενώ δεκάδες χιλιάδες καθημερινοί άνθρωποι δείχνουν την συμπαράστασή τους στον Ουκρανικό λαό με όποιον τρόπο μπορούν. 

Στην Γεωργία, μια χώρα που έχει γνωρίσει και αυτή εισβολή από τα ρωσικά στρατεύματα στην πρόσφατη ιστορία της, η συμπαράσταση προς την Ουκρανία είναι έκδηλη σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής, τόσο από την επίσημη κυβέρνηση της χώρας, όσο και από τον λαό. Η Καλλιόπη Τζούμα μέσα από 30 κλικς αποκαλύπτει την πολλές φορές ευφάνταστη δήλωση υποστήριξης των Γεωργιανών προς τη δοκιμαζόμενη χώρα.

εισβολή
εισβολή
εισβολή
εισβολή
εισβολή
εισβολή
εισβολή

εισβολή
εισβολή
εισβολή
εισβολή
εισβολή
εισβολή
εισβολή
εισβολή
εισβολή
εισβολή
POP TODAY
ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΕΧΝΕΣ
LIFE
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.