Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaTIMELINE

Τι βιβλιοθήκη θα ήταν η Tilda Swinton; Κι όμως κάποιος το σκέφτηκε!

Ο συγγραφέας και σκιτσογράφος Jude Atwood είχε μια πολύ ωραία ιδέα. Να παραλληλίσει τις κατά καιρούς εμφανίσεις της Βρετανίδας ηθοποιού με διάσημες δημοτικές και ιδιωτικές βιβλιοθήκες της εποχής.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο twitter, ο Jude Atwood είναι ο συγγραφέας του κάπως spooky και κάπως μυστήριου “Maybe There Are Witches” που θα κυκλοφορήσει το 2023 από την Regal House/Fitzroy. Σύμφωνα πάλι με το regalhousepublishing.com, ο μεγαλωμένος σε φάρμα του Illinois Jude είναι επίσης και κάτοχος του Kraken Book Prize για τη νουβέλα του Maybe There Are Witches που κυκλοφόρησε μέσα στο 2021…

Πριν και πάνω από όλα όμως, ξεκάθαρα, είναι μεγάλος φαν της Tilda Swinton. Και ένας άνθρωπος με φαντασία και χιούμορ. Ξεκάθαρο κι αυτό, αν κρίνουμε από το απολαυστικό thread που ακολουθεί.

Οι “προτάσεις” του Jude Atwood προκάλεσαν όπως ήταν φυσικό το αμέριστο ενδιαφέρον των ακολούθων του, που θέλησαν και αυτοί με τη σειρά τους να συνεισφέρουν στο “μεγάλο όραμα”. Εδώ μπορείς να δεις τις πρόσθετες ιδέες τους.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.