Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
TIMELINE

Being the Ricardos: Η Νικόλ Κίντμαν μετατρέπεται σε Λουσίλ Μπολ στο πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

Η Νικόλ κάνει τη Λούσι που κάνει την Νικόλ. Θα μπορέσει η Αυστραλή ηθοποιός να υποδυθεί πειστικά την εμβληματική κωμικό; Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Άαρον Σόρκιν μας δίνει μια πρώτη γεύση.

Το “Being the Ricardos” μας μεταφέρει στο σετ του “I Love Lucy”, μιας εκ των πιο αγαπημένων κωμικών σειρών της αμερικανικής τηλεόρασης, η οποία και σήμερα παρακολουθείται φανατικά από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο κι ας πρωτοπαίχτηκε τo 1951. Η ταινία ακολουθεί την Λουσίλ Μπολ και τον σύζυγό της Ντέζι Αρνάζ επί μια εβδομάδα στα γυρίσματα της θρυλικής σειράς τους. Το ζευγάρι λαμβάνει κάποια ανησυχητικά νέα που απειλούν να τινάξουν στον αέρα τον γάμο και την καριέρα τους. Η δράση λαμβάνει χώρα κυρίως στις πρόβες της σειράς, ενώ υπάρχουν και κάποιες σκηνές στο σπίτι του ζευγαριού, αλλά και κάποια flashbacks.

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Άαρον Σόρκιν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η Νικόλ Κίντμαν και ο Χαβιέ Μπαρδέμ. Το πρώτο teaser του “Being the Ricardos” έδειχνε ελάχιστα το πρόσωπο της βραβευμένης με όσκαρ Αυστραλής ηθοποιού, στο επίσημο τρέιλερ όμως που κυκλοφόρησε χτες, βλέπουμε την Κίντμαν να έχει μεταμορφωθεί σε κοκκινομάλα και η ομοιότητα με την Λουσίλ Μπολ είναι εντυπωσιακή. 

«Ο Άαρον Σόρκιν μπόρεσε και αποτύπωσε εκπληκτικά το πνεύμα της εποχής, αλλά και την σχέση ανάμεσα στον πατέρα και την μητέρα μου», δήλωσε η κόρη της Μπολ και του Αρνάζ. «Η Κίντμαν έγινε η ψυχή της μητέρας μου. Μπήκε μέσα στο κεφάλι της. Έδειξε μεγάλο νοιάξιμο για τον ρόλο της και φαίνεται. Πίστεψα όλα όσα έλεγε. Ο Μπαρδέμ δεν μοιάζει πολύ με τον πατέρα μου, αλλά έχει όσα είχε κι εκείνος, το πνεύμα του, την γοητεία του, τα λακάκια του, την δύναμη του και μπορείς να καταλάβεις από τον τρόπο που παίζει πόσο τον αγάπησε».

Το “Being the Ricardos” θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 10/12, ενώ θα παίζεται στο Amazon Prime Video από τις 21/12.

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας:

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.